שמחים שאהבת,
כדי לשמור את הבחירה שלך ולהציג לך תוכן מותאם אישית עליך להתחבר למערכת.
התחברות
תודה, אולי בפעם הבאה.
mitformit
להמשך גלישה באתר
מי הזיז את המנה שלי? חווית קייטרינג גורמה לאירועים באלכסנדר
הכל אודות עמדת קבלת הפנים החדשה של מתחם האירועים אלכסנדר ומהו הטרנד שעומד מאחוריה
| זמן קריאה: 3 דקות
//=$article['displayEngineLikeCount']?>
2.3K
מקריא את הכתבה. הנגן מקובע בתחתית המסך.
מי הזיז את המנה שלי? חווית קייטרינג גורמה לאירועים באלכסנדר
15
15
מהירות:
פוד טראקס, קיר מתוקים ועוגות חתונה לא צפויות – בדומה לטרנדים אחרים מעולם החתונות, כך גם הגימיקים קייטרינג גורמה לאירועים לא קופא על השמרים (שמתם לב מה עשינו פה?). אחרי שהמטבח הפתוח בגני האירועים הפך להיות כמעט סטנדרט בכל קנה מידה, נראה שבעלי מתחמי האירועים נמצאים כל הזמן בחיפוש אחר הקונספט הבא שיגנוב את ההצגה.
אחת מהמעלות הרבות של גן האירועים אלכסנדר היא ההבנה שהאוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה השלמה של האירוע מוצלח באמת. מטבח השף, בניצוחו של יואב הרט, מציע תפריטים עשירים ומגוונים, כדי לעזור ליצור חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר. לטענת השף הוותיק, באלכסנדר משתדלים כל הזמן להכניס טוויסטים מעניינים, הן במנות התפריט והן באופן הגשתן, כך שהאורחים ייהנו תמיד מחוויה קולינרית מיוחדת, גם אם זו לא הפעם הראשונה שהם מגיעים למקום.
בשנה האחרונה החליטו באלכסנדר לקחת את אומנות הגשת האוכל שלב אחד קדימה. בהשראת מסעדות סושי יפניות ומסעדות טאפאס מודרניות, הקימו בגן האירועים היוקרתי אלכסנדר עמדה חדשנית להגשת מנות פתיחה במהלך קבלת הפנים. הגימיק הקולינרי החדש באלכסנדר משלב למעשה בין שני קונספטים מוכרים בעולם הגשת האוכל: מטבח פתוח ו-Tappas Running.
היתרון בעמדה החדשה הוא כפול. ראשית, מדובר באטרקציה של ממש, כאשר האורחים עומדים מרותקים בזמן שהצוות המיומן והמקצועי עובד על הכנת המנות והצילחות שלהם. שנית, כל אורח יכול פשוט להושיט יד בכל רגע נתון ולבחור את המנה המועדפת עליו, מבלי להשקיע מאמץ בחיפושים אחר העמדה המתאימה בגן האירועים רחב הידיים.
העמדה החדשה במתחם האירועים אלכסנדר בפעולה
קייטרינג לחתונה שיוצא מהמטבח של גן האירועים, מציב כבר שנים ארוכות סטנדרט ברמה של מסעדת יוקרה וקורא תיגר על כל מה שמכונה "אוכל של חתונות". כל אחת ממנות התפריט היא כזו שמכילה עולם שלם של טעמים, ולכן במקרים רבים קשה למצוא מנה שיוצאת מהמטבח שניתן לתאר אותה בשתי מילים בלבד. על גבי המסוע הרץ מוגשים עבור האורחים לא פחות מ15 מנות שונות ומגוונות, כמו סשימי מוסר ים על ברוסקטה, סלט עוף בסגנון אסייתי, טרטר סלמון עם אדממה, וכמובן אחת מהמנות היותר מדוברות מהמטבח של אלכסנדר - עוגיית מקרון עם פטה כבד אווז המוגשת עם פירות יער חמצמצים.
מנות שאי אפשר לתאר בשתי מילים בלבד, צילום: Canfi Photography | תמונה: אלכסנדר
יתרון נוסף שיש בעמדה המיוחדת, היא הגמישות בהכנת המנות כך שיתאימו לדרישות וההעדפות של האורחים. כך, הדודים חולי הצליאק, החמות ששומרת על אורח חיים פולאוליטי והחברים שאוכלים טבעוני - יוכלו גם הם ליהנות ממבחר רחב של מנות פתיחה מענגות.