מתוך ניסיון להקטין את כמות הספקים ובלבול המוח, החלטנו ללכת על מעצבת הבית של המקום בו התחתנו. לא כל כך התחברנו למה שראינו, אז חיפשתי תמונות של סידורי מרכז שולחן באינטרנט, כדי להראות לה מה אני רוצה. כשגיליתי ש-90% מהתמונות היו של "סוד ירוק", החלטתי להרים טלפון. החיבור עם הדס היה מיידי, ומאותו רגע הכל זרם בקלות ובנינוחות כזו, ששכחנו למה נמנענו מלחפש מעצבים חיצוניים.
הדס אישה נעימה וגמישה מחשבתית, ולאמיר ידי זהב וטעם מדהים, הרחוק מכל הנובורישייה המצועצעת והפלסטיקית שקל למצוא אצל אחרים. הם עוסקים בפרחים, ועושים את זה באהבה ובמקצוענות מדהימה, ובקשב מלא לרצון וטעם הלקוח, גם אם הוא קצת אחר משלהם.
כ-10 ימים לפני החתונה הבנתי שאני לא שלמה עם חלק מהפריטים שבחרתי. הדס הציעה שניפגש בחנות הפרחים שלהם בגבעתיים. באמצע כל הסידורים הטורדניים – זה היה אי של שפיות, רוגע וכיף טהור. שיחקנו עם כמה רעיונות, עד שמצאנו משהו שהייתי שלמה איתו לגמרי. מסגרת התקציב נשמרה בלי בעיה ובלי התקטננויות.
ערב לפני החתונה בעלי ביקש מאמיר להכין לנו זר שיהיה בבית בזמן ההכנות, נתן לו תקציב ולא יסף. אמיר שלח לנו זר מדהים, שהיה לטעמי, יותר ממה שאני בעצמי הייתי יכולה לבחור. אני ממליצה על הרעיון למי שמתארגנת בבית – זה מייצר אווירה נפלאה.
הדס לקחה על עצמה ניהול ופיקוח על כל מיני דברים קטנים ביום החתונה שקשורים למראה המקום, למרות שלא היו באחריותה – פריסת השולחנות והכיסאות, הקפדה על אחידות בצבע המפיות וכו', והכל ביוזמתה. כפרפקציוניסטית ששמה לב לפרטים קטנטנים, היה תענוג להרגיש שיש מישהו שלוקח את זה על עצמו, ולהפתעתי הרבה הצלחתי לשחרר.
סידורי הפרחים היו מדהימים, את זר הכלה היפה התקשיתי להניח מהיד, והכי חשוב – כשהגענו למקום היה כיף לפגוש את הדס, כאילו היא חברה ולא "ספק".
כנראה שגם האורחים חשבו שהפרחים מדהימים, כי כמעט ולא נשאר סידור אחד במקומו בתום החתונה.
התעצבנו מאוד כשלאחר כמה ימים הפרחים שלקחנו הביתה סיימו את חייהם באופן טבעי, אבל שמחנו להיזכר שהחנות שלהם ממש ממש קרובה......