שמחים שאהבת,
כדי לשמור את הבחירה שלך ולהציג לך תוכן מותאם אישית עליך להתחבר למערכת.
התחברות
תודה, אולי בפעם הבאה.
mitformit
להמשך גלישה באתר
האורחים יזכרו את האוכל: כרמלה מביאה את ארץ ישראל לצלחת
מי אמר שחתונה חייבת להיות עוד ערב של סטייק אנטריקוט עם פירה? בגן האירועים כרמלה, הממוקם בלב חורשת האקליפטוסים בקיבוץ יגור מוכיחים שאפשר גם אחרת, עם מטבח ישראלי אותנטי שגורם לאורחים להתאהב מחדש באוכל מקומי.
האורחים יזכרו את האוכל: כרמלה מביאה את ארץ ישראל לצלחת
15
15
מהירות:
המקום נמצא בבעלות היזמים שלומי פורמן ויואב כהן, מבעלי סניפי רשת Black בחיפה והצפון. לשניים ניסיון רב בקולינריה, אירוח, ניהול אירועים ושירות ברמה הגבוהה ביותר.
בידי הזהב של שף הבית, המטבח של כרמלה נושא דגל של אהבה לחקלאי המקום, לאדמת העמק וליישובים הכפריים סביב. הבשר מפורק ומיושן בקצביה, המאפים והלחם נאפים במקום, הקינוחים מורכבים לעיני האורחים והתפריט מציע שפע, צבע וטעמים בלי הרבה פוזה ועם המון טעם טוב ואיכות אותנטית.
בזמן שבחתונות רבות מגישים מנות מעוצבות בקפידה, כרמלה בוחרת להציג שפע אותנטי שמזכיר ארוחת שישי אצל סבתא – בגרסה יוקרתית. חומרי הגלם נבחרים בקפידה, מרביתם מסופקים על ידי חקלאי העמק והדגים מגיעים טריים מהדייג. כך נוצרות מנות שמביאות איתן טעמים וניחוחות של ארץ ישראל השורשית.
מסע קולינרי בן 8 מטרים
מזנון המעדניה הוא אחד מגולות הכותרת במקום. שמונה מטרים של ירקות צלויים, מטבלים, ממרחים, לחמים ופוקצ'ות טריות, יחד עם צנצנות ירקות מוחמצים, בשרים קרים ודגים כבושים – כולם מוגשים בטסות ענק, המזכירות שוק שוקק חיים.
ולמי שחושב שהחופה היא רגע השיא של הערב, כדאי לחכות לעמדות המעשנה והפלנצ'ות. נתחי בשר מעושנים, עופות מפורקים במקום וניחוחות שמתפשטים בכל האירוע – כל אלה יוצרים חוויה שלא שוכחים.
כרמלה מתאימה את עצמה לקהל המגוון, כולל צמחוניים וטבעוניים. באירועים טבעוניים התפריט מבוסס על תוצרת עונתית, עם מנות ייחודיות כמו דלעת ערמונים מקורמלת, ממולאת באורז ופטריות.
הבר של כרמלה הוא חוויה בפני עצמה. לצד מותגי אלכוהול מובחרים, בירות מהחבית ויינות מקומיים, ישנן עמדות קוקטיילים המציעות משקאות שמוכנים במקום עם פירות ותוספות עונתיות.
עמדות הקינוחים במקום הן חגיגה מתוקה שמורכבת כולה לעיני האורחים. לקראת סיום האירוע תופתעו לגלות עמדת גלידות "בוזה" של החברים מהצפון ותוספות מיוחדות כמו סירופ טחינה מלוח, שלא ראינו בשום מקום אחר לפני כן.
מה שמייחד את כרמלה הוא היכולת להתאים את התפריט לקונספט האירוע בגמישות קולינרית מופלאה. רוצים ערב יווני? במקום יבנו עבורכם תפריט מותאם אישית עם גירוס, סופלקי ומזטים שיגרמו לכם להרגיש בפיראוס. חולמים על קולינריה אחרת לגמרי? השף ישמח להתאים את התפריט לחלום שלכם.
בשורה התחתונה: בכרמלה הצליחו לקחת את כל מה שאנחנו אוהבים במטבח הישראלי - השפע, הטריות והמאכלים הים תיכוניים האותנטיים - ולהעלות אותם לרמה חדשה לגמרי. כשאתם בוחרים בכרמלה ליום הגדול שלכם, אתם בוחרים בחוויה קולינרית שהאורחים ידברו עליה הרבה זמן לאחר שהמסיבה נגמרת.