"דניאל מתת" היו הבחירה המיידית שלנו, היות והייתה לי היכרות עם החנות מלפני שנים שעוד עבדתי בבורסת היהלומים. כשגיליתי שהם עובדים עם איזיווד, שמחתי מאוד!
הגענו לפגישה, מבחר הטבעות שהוצע לנו היה מרשים, אני בחרתי את שלי ובעלי רצה משהו קצת אחר ואת הטבעת שלו היה צריך לעצב מאפס.
לא בעיה בכלל!! נתנו לנו את כל החופש בעולם להסביר איזה טבעת בדיוק הוא רצה, יחד עם נציג בשם בן הם ציירו ושרטטו ומדדו והתלבטו והתלהבו והגיעו לתוצר הסופי המושלם שהוא תמיד חלם עליו. הייצור של הטבעת ארך כשבוע, יצא מושלם ואפילו יותר יפה ממה שחשבנו! חשוב לציין, בשתי הטבעות היה צורך בחריטות ואפילו יותר מאחת, בנוסף הייצור מאפס של הטבעת של בעלי - והכל בהמון סבלנות, מקצועיות, יחס חם, זמינות לכל שאלה, ועמידה בכל דרישה וכל בקשה שהייתה לנו!
אנחנו מאוד מרוצים מהטבעות שלנו, הן התגלמות כל מה שרצינו, בעיקר של בעלי שהיה לו חזון ו"דניאל מתת" הפכו אותו למשהו עוד יותר מהמם!! אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות ואת הטבעת שלו אנשים פשוט מעריצים - היופי שלה מיוחד וכל גימור, כל פרט וכל חלק בה הוא פשוט שלמות. המחיר היה מאוד הוגן, היחס היה מאוד חם ואנחנו לא יכלנו לבקש יותר מזה!!!