הגענו לאיזיווד דרך המלצה של חבר שפרגן בלי סוף לשירות ולכמה זה חוסך כאב ראש. הגענו לפגישה ראשונה - ומשם הכל היסטוריה!
לא תיארנו בכלל כמה התהליך יכול להיות קל ופשוט אחרי ששמענו את כל החברים ואיך הם התרוצצו, התלבטו, הזיעו ועמלו, הרגישו אבודים ונקלעו לויכוחים ומלחמות לאורך כל התהליך. רצינו מאוד להתחתן, אבל לא רצינו שזה יהיה סבל כמו שזה היה נראה.
איזיווד שינו לנו את החשיבה 180 מעלות בפגישה אחת. נפגשנו עם יוסי בן עוז, תוך 10 דקות כבר הרגשנו שאנחנו יושבים עם חבר שרק רוצה את טובתנו. תוך 30 דקות כבר גיבשנו תמונה כללית: תקציב, מספר מוזמנים, חודש ואיזור בארץ. תוך 50 דקות כבר יצאנו עם 2 אופציות לאולם ו-2 פגישות לבוא לראות את האולמות. תוך שעתיים וחצי כבר בחרנו אולם ותאריך :) כל כך פשוט. וזה מה שמאפיין את כל העבודה מול איזיווד. פשוט וקל. נוח. אוויר לנשום. לישון טוב. אין דאגות. ת-ע-נ-ו-ג !!
בפגישה השנייה כבר סגרנו חוזה, מחיר ואפילו הצטלמנו (למרות שהתמונה שלנו מעולם לא עלתה לדף הבית של איזיווד מאיזשהי סיבה וזה מעצבן קצת) כדי לחגוג את הצעד הכי חשוב בחיינו :)
את הפגישה הבאה קיינו עם ורד - אחת הבחורות המקסימות שיצא לנו אי פעם לקבל מהן שירות. בשבילה המילה "שירות" זה חופף למילה "שליחות". הבחורה הזו כל כך מסורה לעבודה שלה, לרווחת הלקוח, לשביעות הרצון שלו ולנחת שלו - שאין דרך יצירתית לתאר את זה כי גם לא צריך מילים מנופחות. היא פשוט עושה את זה בשיא האהבה והכי מהלב.
יחד איתה בחרנו צלמים ו-DJ בקלות, כי היא פשוט הבינה בשנייה את הראש ואת הסגנון וידעה לשלוף את הספקים שהכי נאהב והכי נתחבר אליהם. ה-DJ במקרה תקלט באותו ערב במשרדי איזיווד וכבר באותו ערב ערכנו פגישה קצרה ראשונית איתו והחלטנו שזה הוא שיתקלט לנו. פשוט וקל כבר אמרנו?
היא הבינה את הטעם שלי וקלטה מיד מה אני מחפשת בשמלת כלה, מיד שלפה לי 3 שמות וידעתי לאן פניי מועדות והכל היה.... כן, קל ופשוט.
זמן קצר לאחר מכן התקיים יריד במשרדי איזיווד - שמלות, איפור, שיער, תכשיטים.... הרבה ספקים במקום אחד, הרבה אופציות במקום אחד - פשוט. קל.
הגעתי עם חברה, ואני לא צוחקת כשאני אומרת שמעולם לא אהבתי "שופינג", אבל כשכבר הייתי הולכת לקנות, זה בחיים לא היה כל כך קצר, פשוט וקל. יצאנו אחרי שעה מאוד יעילה - בה קניתי (!!!) שמלה מיוחדת ומושלמת שהייתה בדיוק מה שחלמתי שאלבש. מצאתי את מי שיעצב לי שיער ומי שתאפר אותי. ו-הספקתי לקנות תכשיטים לאירוע החשוב בחיי. שעה! שעה בלבד... איזיווד - תבורכו!
ואחרי שהדברים הגדולים האלה היו מאחוריי, לאורך כל המסע, כל פנייה שלי אל ורד נענתה בחום ואהבה, בהמון סבלנות ורצון לעזור, היא התלבטה איתי, חוותה הכל איתי, הבינה אותי והייתה תמיד זמינה לי, בין אם בטלפון ובין אם בסמסים, הרגשתי שאני היחידה שהיא מטפלת בה ושאין משהו שהיא לא יכולה לעזור לי בו. ואלוהים יודע כמה חפרתי לה חחחחח על הספקים אמליץ בנפרד אבל רק אסיים בזה שתהליך תכנון החתונה היה הדבר הכי פשוט שעשיתי בחיי והכל, אבל הכל, כל ס"מ מזה בזכות איזיווד. ...