דף הבית   >   נותני השירות   >   אהוד אלבז - עיצוב שיער   >   חוות דעת של mg.moonlight

חוות דעת על אהוד אלבז - עיצוב שיער

mg.moonlight
טוב
מה בסך הכל כלה רוצה?
שיסדרו לה תסרוקת בדיוק כמו שהיא רוצה, ושהתסרוקת תשאר במקום עד סוף הערב.
הגעתי לאהוד במצב רוח ממש על הפנים. אני גרה בארה"ב ותכננתי את החתונה בשלט רחוק ובעזרת ההורים שלי שגרים בארץ. 6 חודשים לפני החתונה הגעתי לביקור של שבוע לסגור קצוות ואחד מהסידורים כלל תסרוקת ניסיון. לפני שהגעתי לאהוד בניתי בכלל על מעצב שיער אחר בשם שרון סילקו שעובד בתל אביב. קבעתי איתו תסרוקת ניסיון בתל אביב, חברה שלי אפילו לקחה יום חופש כדי לנסוע איתי מהצפון בשביל פגישת הניסיון. ובדיוק כשהגענו לתל אביב שרון מתקשר ומודיע לי שבגלל שבמפתיע הוא צריך לעשות תסרוקת למלווה בחתונה הוא מבטל את תסרוקת הניסיון. אמרתי לו בדיוק מה אני חושבת וכמעט בבכי חזרתי לחיפה, בעיקר בגלל האכזבה שקיימים חוצפנים כמו שרון. במשך לילה שלם חיפשתי באינטרנט דוגמאות של תסרוקות שנעשו ע"י מעצבי שיער חיפאים (החלטתי שיותר אני לא יוצאת מגבולות חיפה לדברים כאלה) והגעתי בסוף לאהוד אלבז. כשהגעתי למספרה שלו לתסרוקת ניסיון הוא הביא לי 4 קלסרים מלאים בדוגמאות. בגלל שכבר ידעתי בערך מה אני רוצה מצאתי מייד דוגמא מקסימה. בלי דיבורים מיותרים הוא סידר לי תסרוקת מהממת ומצב הרוח שלי השתפר פלאים. ביום החתונה הוא זכר בדיוק מה אני רוצה, התסרוקת יצאה מהממת!!! (הוספתי קישור לתמונות) והכי חשוב- החזיקה עד סוף הערב!
אהבתי: שהתסרוקת החזיקה בצורה מושלמת עד סוף האירוע
לא אהבתי: יקר. וגם לא פרפקציוניסט. תמיד חשוב שאמא וחברה טובה יהיו בסביבה. בגלל שיש לי שיער דליל הייתי צריכה לסמוך על החברות ואמא שיגידו לאהוד איפה צריך להוסיף "שיער" (יש לו אבקה בצבע של השיער שהוא יכול לפזר על הקרקפת כדי שלא יראו קרחות). כבר מההתחלה נראה מאוד חפוז כאילו הוא כבר ממהר ללכת משם ואחרי שהוא החל שמתי לב שאני צריכה לסדר משהו בעצמי.
מחיר: 1,450
הערות לגבי המחיר: אחרי הנחה של 50 ש"ח, כולל תוספות.