דף הבית   >   נותני השירות   >   כתום צלמים   >   חוות דעת של mg.moonlight

חוות דעת על כתום צלמים

mg.moonlight
אם היה אפשר לתת ל"כתום צלמים" שישה כוכבים הייתי עושה את זה. אין לי מילים לתאר כמה מאמץ הושקע בתמונות הסטילס, באלבומים ובוידאו HD. ידעתי שאני רוצה שמיכה יהיה צלם הסטילס כבר בחתונה של החברה הכי טובה שלי שבה הוא עשה עבודה מדהימה ומאוד התחברתי לסגנון שלו. אני צלמת חובבנית כך שיש לי הערכה לצילום איכותי ולכן החלטתי ללכת על החבילה הכי משודרגת שכוללת צילום וידאו ב HD החל מזמן ההכנות ועד סוף האירוע. לא הצטערתי על כך בכלל. מיכה ואלכס, צלם הוידאו, הגיעו בזמן (ביקשתי שיגיעו בזמן האיפור אחרי סידור השיער כי רציתי להיראות במיטבי בוידאו). לכל הצלמים יש מצלמות ועדשות מאוד איכותיות שזה כמובן משפיע המון על התוצאה הסופית. לאורך כל היום הם לא נחו לרגע. היינו בטיילת לואי, במושבה הגרמנית וגם נכנסו למלון מיוחד בשביל כמה תמונות. אני רואה המון זוגות שמצטלמים בחורבות, מפעלים לא אסטתיים וכל מיני מקומות מלוכלכים ומגרשי חנייה ואני לא מבינה מה הקטע. מיכה, לעומת זאת, מביא את הזוגות שלו למקומות יפים שגם אם תסתכלו על התמונות בעוד עשר שנים או חמישים שנים זה עדיין יראה קלאסי ורומנטי. באיזשהו שלב הצטרף עוד צלם סטילס שאני לא זוכרת את שמו שגם הוא עשה עבודה מעולה. כולם ממש נתנו את הנשמה. את תמונות הסטילס הדיגיטליות קיבלו כבר 3 ימים אחרי החתונה. כולן יצאו מדהימות. מתוכן היינו צריכים לבחור עד 250 תמונות לאלבום הדיגיטלי. הבחירה הייתה מאוד קשה כי היו בערך 700 תמונות מעולות. טל ישראל, עורכת האלבום, הייתה מאוד קשובה לבקשות שלי. אני פרפקציוניסטית והיו לי המון בקשות ממנה והיא מימשה את כולן. האלבומים יצאו מהממים, מושקעים, הכל הודפס על דפים עבים איכותיים עם כריכה מפוארת. את הגרסה הראשונה של הוידאו קיבלתי חודשיים אחרי החתונה שזה נראה לי טיפה מאוחר אבל אני מניחה שככה זה בעונת הקיץ כשיש חתונות כל יום. היו לי המון המון בקשות בקשר לוידאו, הם העלו לשרת שלהם את הוידאו המקורי כדי שאני אוכל לבחור בדיוק את הקטעים שאני רוצה שיהיו בוידאו הערוך. הבקשות שלי לא היו טריווליות בכלל ודרשו המון עבודה. אחרי התיקונים התוצאה הייתה פשוט עוצרת נשימה. נראה לי שראיתי את הוידאו כבר 10 פעמים בערך ועוד לא נמאס לי וכל החברים שלנו ממש מתלהבים מהתוצאה. וידאו ב- HD הוא אמנם יותר יקר מוידאו רגיל אבל זה שווה כל שקל, אני בכיף אשלח קישור למי שרוצה לראות את התוצאה. הם אפילו הכינו וידאו "פרומו" שזה קיצור (3 דקות) של הוידאו המלא שנעשה בהמון טוב טעם ואפשר לצפות בו כשרוצים להיזכר ברגעים נבחרים מהחתונה....
אהבתי: שאצל "כתום צלמים" איכות היא לא מלה גסה
לא אהבתי: שלקח חודשיים לקבל את הגרסה הראשונה של הוידאו ושלא ששמעתי מהם עד אז בקשר לוידאו, ושלא תמיד מקבלים תגובות על האימיילים ששולחים להם (למרות שב 99% מהפעמים הם קוראים אבל פשוט לא מגיבים)
הערות לגבי המחיר: כולל מע"מ, כולל אלבום מעוצב ענק לזוג, אלבומים בינוניים מעוצבים להורים, אלבומים קטנים לסבים וסבתות, 4 הגדלות, וידאו ב HD של כחצי שעה, ווידאו מקוצר של כ-3 דקות
כתום צלמים
השאירו פרטים ונחזור אליכם: