הדבר הראשון ששמנו לב אליו כשהגענו בפעם הראשונה לערוגות בשם הוא הגן המ-ע-ל-ף! עוד לא ראיתי דבר כזה בארץ, מרחבים פתוחים וירוקים שמשקיפים לפארק ובתוכו אגם. כבר במבט ראשון המקום משדר איכות ללא פשרות, ובקיצור - פשוט מושלם!
אורן המקסים ליווה אותנו מאותו יום ותמיד היה קשוב, סימפטי ואיכפתי, חייכן וסבלני ופשוט שירותי - גם ביום שאחרי. בהמשך גם הכרנו וגילינו שכל הצוות בערוגות בשם הוא אנושי והיחס הוא אישי. עודד המנכ"ל תמיד היה זמין לענות על שאלות, למצוא פתרונות ולהקנות לנו תחושת בטחון. את שלום, מבעלי המקום, הכרנו יותר מאוחר ושמחנו לראות בנאדם חברותי בעל נכונות לעזור הרבה מעל ומעבר למצופה, שמדבר בגובה העיניים ולעולם לא מתנשא, על אף תפקידו ומעמדו.
את ריצ'ארד, מנהל האירוע שתפקידו לדאוג לחתן ולכלה ביום החתונה, הכרנו לפני החתונה וכבר אז ראינו שמדובר באדם שהמילים שאני אכתוב עליו פשוט לא יעשו עימו חסד. הוא מקסים ומדהים, פשוט נכס למקום! ביום החתונה הוא דאג לנו מהרגע שהגענו לאולם שנאכל ונשתה, שלא יחסר לנו כלום, הרגיע אותם ודאג להסביר, להדגים ולעשות שוב ושוב חזרות לפני החופה עד שהעסק נקלט (ההתרגשות שלפני ההליכה לחופה!), וכמובן לעזור בכל רגע נתון שהיינו זקוקים לעזרה ואפילו לא ידענו זאת, ותמיד תמיד עם חיוך אמיתי מאוזן לאוזן.
רונית שירותית ברמה יוצאת דופן, ובכל פעם שהגענו למקום שירתה אותנו באדיבות ובחייכנות. אפילו השומר בכניסה היה תמיד חברותי וחייכן.
כשהגענו לטעימות גם נכחו לדעת שהאוכל מדהים והקינוחים כל כך טעימים שפשוט לא להאמין שזה פרווה. האולם בנוי ומעוצב בצורה יפהפיה עם תוספות שמכניסות עוד ועוד עניין, כמו בית הקפה שהאורחים התענגו עליו, חדר היין (שלצערנו די התפספס בין האורחים), והשירותים שגרמו להרבה אנשים להיות עם הלשון בחוץ.
התחתנו ביום שישי בצהריים והיתה לנו חתונה פשוט מוצלחת! אנשים עפו על הגן, התלהבו מהאוכל והתענגו מהקינוחים, תפסו אתנחתא קלה בבית הקפה, רקדו ובעיקר שמחו ועשו שמח.
עד היום, שבועיים אחרי, אנחנו מקבלים פידבקים מעולים על המקום והאוכל, ולא פחות חשוב על הצוות שהיה אדיב ומקצועי ביותר!
כחודש או חודשיים לפני החתונה שאלתי את אורן שאלה קטנה - האם יש מנות שמתאימות לטבעוניים בכדי שאוכל לעדכן מראש את חלק מהאורחים שלנו שהם טבעוניים. בדיעבד גיליתי מחברות כי היתה עמדה מיוחדת לטבעונים בלבד – באיזה מקום אחר היינו מקבלים כזה דבר?
אנחנו מצידנו כבר מחכים ומצפים לקבל הזמנה לאירוע הבא בערוגות בשם, רק הפעם בתור אורחים! כי באמת שהמקום מדהים ביופיו, והאוכל מצוין - לזה שמנו לב כבר בתחילת התהליך, אבל האנשים שמסביב, שאותם זכינו להכיר באמת רק בהמשך ובזמן האירוע עצמו, תרמו לחוויה שלנו להיות כל כך טובה!