האמת שלא משנה מה אני ארשום, אני עדיין ארגיש שהמילים שלי לא עושות עימו חסד כי פשוט מדובר במלך!!! החתונה שלנו היתה מסיבה שמחה ביותר בזכותו!
התחתנו ביום שישי בצהריים, ומהרגע שהתחילו הריקודים ועד לרגע שהסתיים האירוע בשעה 17:00 הרחבה היתה מ-ל-א-ה באנשים שרקדו והשתוללו למוזיקה שישראל דאג לנגן! אין ספק שהבחירה שלנו לא להתערב יותר מדי בבחירת השירים הוכיחה את עצמה, ישראל ידע בכל רגע ורגע להרגיש בדיוק למה הקהל מגיב, למה הוא צמא ומה הוא פחות אוהב, וזה פשוט עבד ועבד מצוין!!! אורחים שהיו בחתונה שלנו אמרנו לנו שהמוזיקה היתה מעולה, שהמסיבה היתה שמחה ביותר, גם אמרו שיחסית לחתונות ערב בחתונה שלנו רקדו הרבה יותר, בטח ובטח שיחסית לימי שישי בצהריים. אפילו איש הקשר שלנו בגן אמר לנו שהגיע אליו זוג לראות את הגן והיה בהלם מהקרחנה שהייתה אצלנו בשישי צהריים!
כבר בפגישה הראשונה שלנו עם ישראל שמנו לב שמדובר באדם מקסים ומדהים שעושה את העבודה שלו מאהבה אמיתית. הרגשנו את החיבור, היה קליק ראשוני, ומעבר לאישיות הכובשת התרשמנו מאוד לטובה גם בפן המקצועי. הרגשנו שאנחנו נפגשים ומדברים עם מישהו שהוא הרבה מעבר לעוד ספק, אלא עם מישהו שהוא בעצם חבר ...
אהבתי: את הסבלנות והסובלנות, את המקצעיות, את הרגשת הנינוחות שהוא השרה עלינו כבר מהפגישה הראשונה, את תחושת הביטחון שהוא נסך בנו שהאירוע יהיה שמח ומוצלח.את כל השיחות והפגישות שהיו מהנות וכיפיות – כי כמו שכבר רשמתי זה פשוט כמו להיפגש עם חבר. לא אהבתי: אין ולא יהיה! הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד