אל ארז הגעתי ממש במקרה. לא קבענו פגישה ודי במקרה נכנסנו לסטודיו שלו. ארז היה הראשון אליו בדיזינגוף, בקטלוג הייתה שמלה אחת שמצאה חן בעיניי. הראיתי אותה לארז, והוא אמר – תני להראות לך שני דגמים שאני חושב שמתאימים לך, ואז אני אראה לך את הדגם שאת רוצה. השמלה שהוא בחר לי כל כך החמיאה לי, הסתכלתי על עצמי במראה ופשוט אמרתי "וואו!".
עד אותו רגע לא הצלחתי להבין את כל אלו שאמרו לי – כשתמצאי את השמלה שלך, תדעי.... יהיה לך וואו. באותו רגע באמת הרגשתי "וואו!". השמלה השנייה שהוא הראה לי לא עשתה לי את אותו אפקט.
מה שארז עושה, בצורה הפשוטה ביותר – זה להתאים את השמלה לגוף שלך ולא אומר לך להתאים את הגוף שלך לשמלה. הוא לא ינסה לדחוף שמלה שלא מתאימה לך. הרגשתי בשמלה שלי כמו נסיכה אמיתית. ובאופי שלי – אני ממש לא מצפה להראות או להרגיש כמו נסיכה. אני רק חיפשתי להרגיש בנוח וטבעית. השמלה הסתירה את כל מה שהיה צריך וגם את כל מה שאני רציתי להסתיר, והדגישה את היופי!
ארז פשוט קוסם בכל מה שקשור לבדים. את מגיעה, לובשת איזושהי שמלת בסיס, ואז הוא בא, מחבר חתיכת בד, ואת הופכת לכלה! לוקח שנייה ללבוש את השמלות שלו, ואין בעיה להתלבש לבד. סוף סוף קצת פרטיות! בשונה ממה שראינו דרך הרחוב שקורה במקומות אחרים – אצל ארז אזור המדידות מוסתר על ידי וילון – ואז מהרחוב לא רואים אותך. הסטודיו גדול, מרווח, כל כך כיף להגיע לשם למדידות.
היה מאד קשה למצוא שמלה מוכנה שתתאים לי. האופציה של תפירה מחדש הייתה ממש מעבר לתקציב שלי, וארז ממש התאמץ ולא ויתר עליי. אחרי מדידה של המון שמלות, מצאנו אחת שעוד ניתן היה לעבוד עליה ולהתאים אותה אליי, אבל אני רציתי לעשות שינוי של כל החלק האחורי, שהיא לא תהיה פתוחה, אלא סגורה. ארז הגדיר את העבודה כמו "ניתוח לב פתוח". באמת שהתיקונים שנדרשו לשמלה היו הרבה יותר מורכבים מאשר לתפור לי שמלה חדשה מאפס. אבל ארז הבין את מגבלת התקציב שלי, וממש ממש בא לקראתי, ולא ויתר עליי ולא אמר לי שהאופציה היחידה שלי היא תפירה מחדש.
אורטל, הצופרת פשוט מדהימה, מקצועית ובעלת עין חדה להכל. היא גם התעקשה שיהיה אפשרי לעשות את כל התיקונים הדרושים, כדי שהשמלה תתאים לי, והיא גם זו שצליחה לעשות את זה!
השמלה כל כך קלה, גם במשקל וגם ללבישה, היא פשוט זורמת עם הגוף, נוחה, בלי להבין שום דבר בבדים מרגישים את איכות הבד ורואים את התפירה המקצועית, אין בגדי גוף, אין מחוך, אפשר לנשום בנוחות ופשוט להרגיש טבעית וזוהרת.
לא הייתה פעם אחת שלא יצאתי מחייכת. תמיד היה לי כל כך כיף להגיע, וארז, חוץ מזה שהוא מעצב מדהים, הוא גם ממש נותן אוזן קשבת לכל דבר. גם בלי שאני אגיד שמשהו לא נוח לי או מסתדר לי בעין – רק מלהסתכל עליי הוא הרגיש שמשהו לא נוח – ומייד סידר את העניין.
בחתונה, המחמאה שהכי הכי חזרה על עצמה הייתה – "השמלה שלך היא פשוט את!". בעיניי זו המחמאה הכי גדולה שיכולתי לקבל – כי זה מה שרציתי. להיות אני בחתונה שלי. לא מישהי אחרת בתחפושת.
ארז נותן יחס אישי, חם, תמיד מפרגן, אבל לא מתחנף. הכי כן ואמיתי. באמת שכובש במקצועיות, באישיות ובשירות שהוא נותן לכל אחת.
את השמלה שלי לשבת חתן וגם את של אחותי קנינו אצלו. כמות המחמאות שקיבלתי גם על השמלה הזו הייתה מדהימה! איזה כיף :)
אז ארז ואורטל- המון המון המון תודה על הכל! אני מאד מאד מעריכה אתכם! זכיתי ללבוש את השמלה המושלמת!...