אפתח ואומר שלא סגרתי את השמלה אצלה.
באתר האינטרנט שלה ראיתי את שמלת החלומות שלי. שמלה עם כל האלמנטים שרציתי –
כתפיות שקופות, שיהיה פרח, שיהיו משחקים של בד – גלים, ושהיא לא תהיה נפוחה ועדיין כלתית.
אבל אחרי שמדדתי את השמלה הזו, הרגשתי כמו בתחפושת. היא הייתה ממש לא נוחה לי על הגוף, ואני לא יודעת להסביר את זה, אבל הבדים לא היו לי נעימים על הגוף, היא נראתה נורא נוקשה, ובכלל לא שמלה שמתלבשת על הגוף, אלא יותר כמו עומס של בדים שונים שאין קשר ביניהם.
קרן המודדת, ושרון המעצבת שהצטרפה אחר כך, באמת ניסו מאד למצוא משהו שיתאים לי, והיו מאד סבלניות, וניסו להציע כל פעם כל מיני שינויים והתאמות לשמלה שניתן לעשות. אני חושבת שאחת הבעיות העיקריות, היא כמו שאמרתי קודם, שאין לי דמיון. אני לא מסוגלת לדמיין איך השמלה תיראה כאשר היא תהיה במידה שלי. כל הנושא הזה שאני צריכה לעמוד על שרפרף כדי לראות איך השמלה עדיין מנקה את הרצפה. מה הבעיה להראות לי שמלה, שתהיה יחסית לפי הפרופורציות שלי. למה צריך לתפור שמלה למדידות שיועדת לדוגמניות בגובה 2 מטר, כשברור שרוב הבנות שמגיעות לחפש שמלת כלה הן לא בגובה הזה...
השמלה האחרונה שמדדתי הייתה נחמדה, שוב פעם לא איזה וואו, אבל שרון וקרן מזה התפעלו, ולא הפסיקו לומר איך זו השמלה היפה ביותר עד כה.... אני לא הייתי כל כך סגורה על זה, הרגשת קצת כמו עץ דקל, ובן זוגי, שהיה שותף איתי בתהליך החיפוש, לא הראה התלהבות במיוחד, אבל גם לא פסל אותה כמו את שאר השמלות. רציתי לחשוב על זה עוד קצת, אבל המודדת – קרן מאד לחצה אותי לסגור עכשיו ומייד. שאני אתן צ'ק ביטחון עם מקדמה, כדי להבטיח לעצמי את מחיר המבצע, אבל אם אני אתחרט – אז אני לא אקבל אותו בחזרה. אבל אין סיבה שאני אתחרט וחבל לפספס את המבצע - מודה שאני לא זוכרת את המחיר, אבל בכל אופן זה היה מעל התקציב שהגדרתי לעצמי.
אני לא ממליצה על שרון בעיקר בגלל הלחץ שהרגשתי שמפעילים עליי. נכון שהיא והמודדת היו מאד נחמדות ודי התאמצו למצוא משהו שימצא חן בעיניי, אבל לא הרגשתי מהן כנות. יצאתי עם תחושה של צביעות. אולי אני טועה, אבל עם הרגשות ותחושות אין טעם לנסות להתווכח.
יומיים אחרי שהייתי שם, שרון התקשרה אליי, ושוב ניסתה לחחוץ עליי לחזור ולסגור את השמלה, וכמה שהיא רוצה לבוא לקראתי ולתת לי מחיר טוב, אבל היא לא יכולה לחכות עם זה לנצח עד שאני אחליט, וחבל שאני אבזבז זמן בלחשוב כל כך הרבה מחשבות כי אני לא אצא מזה....
לדעתי האישית בלבד, הדגמים שמוצגים באתר הרבה יותר מרשימים ממה שהם במציאות. אחרי כל כך הרבה מדידות, כבר הבנתי מה זה בד שמרגיש נוח ונעים על הגוף, ומה לא.