דף הבית   >   נותני השירות   >   קו לבן   >   חוות דעת של שוקולד לבן

חוות דעת על קו לבן

שוקולד לבן
טוב
אפתח ואומר שלא סגרתי שם שמלה, אך השירות שקיבלתי היה כל כך טוב, שאני ממש רוצה המליץ בחום לכל הבאות אחריי.
כשהסתכלתי על השמלות באתר של קו לבן אהבתי כמעט כל שמלה שראיתי – מהדגמים של 2010 בעיקר. בעיקרון הגעתי לשם אחרי שכבר הייתי אצל ארז עובדיה פעם אחת. ובכל זאת הלכתי לקו לבן כדי לראות את השמלות שמצאו חן בעיניי. אז הגעתי לשם בלי לקבוע פגישה מראש. קטי ישר קיבלה אותי, והראיתי לה איזה שמלות מצאו חן בעיני. השמלות מאד קלילות, עדינות, קו נקי, קלאסי ובעל ייחוד, ניתן ללבוש אותן לבד, ואין בגד גוף מציק בפנים. קטי נתנה לי יחס ממש חם ושירות מדהים, תחושה מאד אימהית, אכפתית ורגועה, למרות שהיא ידעה שאני בתל אביב כי באתי לסגור שמלה אצל ארז.
אחרי המדידה של השמלה אצלה, התלבטתי, אך בסוף החלטתי שלא לסגור אצלה, בעיקר כי פשוט אף אחד לא משתווה לארז עובדיה...
אהבתי: 1. המחיר היה מאד מאד הוגן ובול בתקציב שלי – תפירה חדשה של השמלה מותאמת למידות שלי – 5000 ₪ - מחיר קנייה! השמלה מאד החמיאה לי והרגשתי בה ממש נוח. 2. היחס והשירות - קטי התייחסה אליי ממש כמו אמא, בלי התחנפויות ובלי שטויות.3. פתיחות לשינויים – כששאלתי אם אפשר יהיה לעשות שינוי בשמלה – למה להחליף את הרצועות, או את הצבע של החגורה – היא אמרה שממש אין בעיה, כל מה שאני רוצה היא תוכל לעשות, ואם אני אשנה משהו ולא אוהב את זה אחר כך – זו גם לא בעיה. היא תעשה כמה שינויים שאני רוצה כמה פעמים שארצה עד שאהיה מרוצה לחלוטין.4. הפילוסופייה של קטי - שאין כזה דבר בגד לא יפה, יש בגד לא מחמיא. כמה שהיא צודקת!
לא אהבתי: האיכות - בהשוואה לאיכות אצל ארז עובדיה – אין מה להשוות. היא נשארת מאחור.... הרגשתי שהתפירה אצלה היא כמו תפירה אצל תופרת רגילה, ולא אצל מעצב. אילו לא הייתי רואה את השמלה אצל ארז קודם לכן, ייתכן ולא הייתי שמה לב לרמת הגימור של התפירה, אבל כן שמתי לב, וזה בלט לי. 2. המקום - החנות שלה מאד קטנה, כשמודדים את השמלה – כל הרחוב יכול לראות אותך, וזה לא תחושה שהיה לי נעים להיות בה. את המדידות עצמן עושים מאחור, הרחוב לא רואה אותך – אבל הרגשתי שצפוף ופחות נעים, לעומת הסטודיו של ארז. מי שמחפשת מקום יותר אינטימי ומשפחתי – בטוח תמצא שם את עצמה.3. תחושה אישית - התחושה שכאן אני מגיעה לתפור שמלה, ואצל ארז אני מגיעה לעצב שמלה.
מחיר: 5,000
הערות לגבי המחיר: תפירה מחדש, קנייה