דף הבית   >   נותני השירות   >   רוני הרמן   >   חוות דעת של noit4

חוות דעת על רוני הרמן

noit4
סביר
סגרנו עם רוני הרבה לפני החתונה, על סמך האלבומים המדהימים שראינו אצלה. קרוב למועד החתונה, קיבלנו תמונות מחתונה שהיא צילמה למכר רחוק, והתאכזבנו מאוד. תמונות סתמיות ואפילו כמעט ולא מקצועיות. כשביררנו קצת יותר לעומק, גילינו שאצל כמה זוגות (ממי שהצלחנו לאתר) יש חוסר שביעות רצון מהצילומים של רוני לחתונה, ציינו בפנינו בעיה של מחסור בצילומים מחלקים שונים של האירוע (למשל חופה וכו\'), ובסתמיות של התמונות שכן יש.כשדיברנו עם רוני על חששותינו היא אמרה לנו שיש חתונות שיצאות טוב, ויש כאלו שלא יוצאות מוצלחות, וזה תלוי בהמון גורמים כמו תארוה, פוטוגניות, שיתוף פעולה של הזוג. תשובה זו לא הפיסה את דעתנו, כי לתפיסתנו צלם מקצועי אמור להיות מסוגל להוציא תמונות טובות מכל אירוע, או לכל הפחות לנקוט בצעדים שיסייעו, ששמענו שצלמים אחרים עושים.ביקשנו לראות דיסקים עם תמונות של חתונות של זוגות, והתאכזבנו ממה שראינו, ברוב המקרים האיכות והמיוחדות של הצילומים נפלה בהרבה ממה שהיא מציגה באלבומים.בעת הסגירה שלימנו לה מקדמה של 1000 ש\"ח, והיא אמרה לנו, ובהתאם לחוזה, שהיא מתכוונת לשמור אותה אם נבטל. כשביטלנו איתה סופית את ההתקשרות, היא אמרה שהיא תנסה למצוא זוג אחר ותשקול להחזיר לנו את המקדמה, אבל מאז לא שמענו ממנה. זו אומנם זכותה, אבל הפריע לי שהיא הבטיחה בלי כיסוי. חשוב להגיד שלמעשה לא נתנו לה את ה- benefit of the doubt מצד אחד, אבל מצד שני, היא לא דאגה להרגיע אותנו שיהיה בסדר, ולא רצינו שמה שיישאר אחרי החתונה יהיה בינוני. יכול בהחלט להיות שאם היינו נשארים איתה היינו מרוצים, אבל העדפנו לא להסתכן....
אהבתי: האלבומים שהיא מציגה בפגישה איתה (אוסף תמונות מחתונות שונות), ואת האתר שלה. את האישיות השקטה והלא \"סחבקית\" שלה.
לא אהבתי: את חוסר לקיחת האחריות על תפקידה בהצלחת הצילום באירוע, ואת העובדה שהיא לא מציגה תמונות מייצגות יותר מחתונות. ברור שלכל צלם יש אוסף של תמונות טובות, אבל במקרה שלה יש פער משמעותי בין היכולת לבין מה שבא לידי ביטוי באירועים \"אמיתיים\".
מחיר: 8,500
הערות לגבי המחיר: 1 צלמת סטילס, 1 צלם וידאו (מהצוות של מארק קאר), אל