שמחים שאהבת,
כדי לשמור את הבחירה שלך ולהציג לך תוכן מותאם אישית עליך להתחבר למערכת.
התחברות
תודה, אולי בפעם הבאה.
mitformit
להמשך גלישה באתר
x
מיין יצא סוד: כל הסודות על בר האלכוהול בחתונה שלכם
אין, אין, אין חתונה בלי… אלכוהול משובח! הוא מתוק, חריף ומר ומגיע בשלל בקבוקים צבעוניים, ובעיקר - הוא מרים את האווירה ומקפיץ כל אירוע. בר האלכוהול בחתונה שלכם הוא לא עוד אטרקציה או מוצר נלווה. בר אלכוהול הוא אחד הדברים החשובים באירוע שלכם ומשפיע באופן משמעותי על אופי האירוע, על האווירה ועל הכיף ברחבה.
מיין יצא סוד: כל הסודות על בר האלכוהול בחתונה שלכם
15
15
מהירות:
מה חשוב לדעת על בחירת בר האלכוהול בחתונה שלכם? שלושה מנהלי ברי האירועים חלקו איתנו את הסודות שיהפכו את בר האלכוהול בחתונה שלכם לסיפור הצלחה.
קוקטיילים
"ההמלצה שלנו לזוגות היא להציע לאורחים 2-3 סוגי קוקטיילים בקבלת הפנים. עם כל הרצון לפנק את האורחים, מספר גדול יותר של קוקטיילים עלול לבלבל אותם". מספר לנו עמי, מנהל "Dream team bar".
"גילינו שהקהל אוהב מאוד קוקטיילים פירותיים שמתאימים לקיץ. הם מתקתקים וטעימים מאוד. אחד מהם על בסיס וודקה עם סירופ אננס ושלל קישוטים והשני על בסיס רום בתוספת סירופ ליצ'י, מנגו, אפרסק וסירופ הדרים. השילובים האלה אהובים מאוד ופופולריים בחתונות".
"בעקבות ברי קוקטיילים שצצו בתל אביב בשנים האחרונות" מספר ג'רמי מנהל ג'רמיס בר", "יותר ויותר זוגות רוצים להכניס את טרנד הקוקטיילים לחתונה שלהם, דבר המתבטא בבר נוסף שמוקדש כולו להכנת קוקטיילים מיוחדים, מתוחכמים ומסוגננים. הקוקטיילים נבחרים בהתאם לעונה ולסוג האירוע. למשל באירוע צהריים הקוקטיילים יותר פירותיים, עדינים ומתקתקים, בעוד שבחתונת ערב הם יותר אלכוהוליים ומבוססים בעיקר על וודקה".
"כדי לאזן את הטעמים המתוקים של הקוקטיילים שציינתי, מומלץ להציע לאורחים גם קוקטייל מריר ועם יותר אלכוהול כמו נגרוני. מדובר בקוקטייל קלאסי שניתן להחליש עם מי טוניק בהתאם להעדפותיו של האורח", מוסיף עמי.
"סגנון ההגשה של הקוקטיילים תלוי בסוג הקהל ובאופי ומקום האירוע" מספר לנו טל, מנהל "ערמוניה בר".
"אירועים בטבע מאופיינים באווירה קלילה ו"קיבוצית" ולכן הגשת הקוקטיילים קלילה יותר. הקוקטיילים לרוב יהיו מבוססים על ג'ין, רום, ערק וקמפרי ויאופיינו בטעמים מתקתקים, כיפים וקלילים.
לעומת זאת, הגשת קוקטיילים באולם או גן אירועים תהיה מוקפדת ומעוצבת יותר, לעיתים עם מיתוג והגשה יוקרתית. לרוב הקוקטיילים האלה מבוססים על וודקה ווויסקי ובעלי טעם דומיננטי וחזק יותר".
על כך מוסיף ג'רמי, מנהל "ג'רמיס בר": "בחתונת צהריים הקוקטיילים מתאימים לאקלים גם בטעם וגם בנראות. אנו מוסיפים להם קרח גרוס, פרחים אכילים וקרח יבש. ההגשה יצירתית יותר ומאופיינת בפרשיות וכיף. קוקטיילים תמיד היו באירועים אבל עכשיו יש הרבה יותר עניין סביבם והם הפכו לשואו של ממש עם המון אלמנטים מעניינים ותחכום".
"חשוב לתאם ציפיות עם הזוג ולברר מה האורחים שלהם אוהבים לשתות. מנסיוננו המשקאות הפופולריים ביותר כרגע הם וודקה וג'ין ולכן אנחנו נערכים מראש לכמויות גבוהות שלהם" מספר לנו עמי, מנהל "Dream team bar".
"החלק המאתגר ביותר בתכנון הבר באירוע הוא הערכת הכמויות וסוגי האלכוהול שיהיו פופולריים באותו אירוע." אומר טל, מנהל "ערמוניה בר".
"חתונות שנערכות באולמות ובגני אירועים מאופיינות בכמויות ובסוגי אלכוהול שונים מחתונות שנערכות בטבע. למשל, באולמות יש ביקוש גדול יותר לוודקה ווויסקי ולעומת זאת, בחתונות בטבע הביקוש הוא בעיקר לג'ין, קמפרי וערק. אנחנו מעריכים את כמויות האלכוהול שדרושות לאירוע באמצעות חישוב מסוים שאנחנו עושים ובהתאם לשיחת איפיון עם הלקוחות. בשיחת האיפיון נבין כמה אורחים צפויים להגיע, מה הסגנון שלהם, היכן יתקיים האירוע ומה האופי שלו. כמובן שבמקרה הצורך אנחנו מביאים בקבוקים נוספים מהמחסן".
ג'רמי, מנהל "ג'רמיס בר" מוסיף: "אנו בוחרים אלכוהול שמתאים לאירוע לאחר תשאול של הזוג על הקהל שצפוי להגיע לחתונה ועל הגילאים שלהם. כיום יש טרנד מאוד ברור של הערפת ג'ין וערק על פני וודקה, רדבול וויסקי. בכל מקרה, חשוב שהזוג יסגור עם הבר על אספקת אלכוהול ללא הגבלה במהלך האירוע כך שלא יצטרכו לדאוג בזמן האירוע לכמויות האלכוהול".
"סוגי היין באירוע נקבעים בהתאם לסוג האירוע וההעדופת של הזוג. באירוע עם קייטרינג בשרי, רוב היינות יהיו אדומים. לעומת זאת, באירוע חלבי מרבית היינות יהיו לבנים או רוזה" , אומר ג'רמי, מנהל "ג'רמיס בר", "כל בר עובד עם יקבים מסוימים אבל בחירת היינות נתונה תמיד לבחירתו של הזוג".
על כך מוסיף עמי, מנהל "Dream team bar": "כל זוג צריך לקחת בחשבון שכל בר עובד עם ספקי יין מסוימים ואינו יכול החזיק בכל סוגי יין. לכן אם הזוג מעדיף סוג יין מסוים שאינו קיים בבר, ניתן להזמין אותו בתוספת תשלום. בכל מקרה מומלץ שלא להזמין יותר מארגז אחד של יינות. חשוב לזכור שגם אם הזוג אוהב יין מסוים, אין זה אומר שהאורחים יאהבו אותו ולכן לא כדאי להוציא כסף רב על הזמנת יינות מיוחדים שלא יהיה להם ביקוש".
רחבת הריקודים היא המקום בו אנשים משתוללים, רוקדים ונהנים, ולאלכוהול יש חלק לא מבוטל בעניין.
על כך סיפר לנו עמי, מנהל "Dream team bar": "עליית צוות הבר לרחבה תלויה בסגנון האירוע. באירועים בהם אנו נכנסים לרחבה, אנו מגיעים עם בקבוקים ושופכים משקאות ישירות לפה של האורחים של החתן והכלה. הגשת אלכוהול בבקבוקים מעניקה תחושת שפע וקלילות ותורמת לאווירה ברחבה.
בכל מקרה חשוב לעשות עם הלקוחות תיאום ציפיות מקדים בעניין ולהבין האם הם רוצים בכך".
"הברמנים מסתובבים ברחבה עם מגשי צ'ייסרים וקוקטיילים שמוגשים לאורחים ועושים הרבה שמח", אומר טל, מנהל "ערמוניה בר".
דבר חשוב שאנחנו עושים הוא לתת כוסות מים לחתן והכלה. הגשת המים לחתן והכלה נעשית לאורך האירוע ומידי חצי שעה בזמן הריקודים כדי לשמור שהם ירגישו טוב לאורך כל האירוע".
על כך מוסיף ג'רמי, מנהל "ג'רמיס בר": "חשוב להקפיד להעניק לחתן והכלה יחס לאורך כל האירוע.
מלבד הגשת מים, יש לנו סוד משותף עם הזוג שמתחתן - אנחנו מתאמים איתם מראש שבמקרים בהם האורחים רוצים להרים איתם צ'ייסרים, אנחנו נגיש להם צ'ייסרים של מים כדי שלא ישתכרו מהר מידי וכדי שירגישו טוב לאורך כל האירוע. אנחנו לא מוציאים צ'ייסרים לרחבה אבל כן ממקמים את הבר בסמוך לרחבה ולדיג'יי, כך שהאורחים ניגשים בקלות לבר לאורך כל האירוע והריקודים".
אם יש 3 דגשים שקיבלנו מצוות המומחים שלנו בעניין צוות הבר הם:
להעדיף צוות ברמנים בוגר.
לוודא שהברמנים משדרים אווירה טובה ושמחה.
מקצוענים.
"צוות הבר הוא הדבר החשוב ביותר בעיניי. למרות שמרבית הברים עובדים עם ברמנים מאוד צעירים, אני מקפיד להעסיק ברמנים בוגרים, בעלי ניסיון, שמבינים מה מתאים ללקוח ומתוגמלים בהתאם לאיכות עבודתם" אומר טל, מנהל "ערמוניה בר".
"הדברים החשובים לי ביותר בבחירת אנשי צוות הבר הם שידעו להרים את האווירה, שהם בעלי ניסיון בתחום ובתפעול אירוע ושהם יודעים לעמוד בלחצים. כל אלה בשילוב יחסי אנוש טובים הם המתכון לאירוע מוצלח" אומר עמי, מנהל "Dream team bar".
"לברי הקוקטיילים אנחנו מקפידים להעסיק מיקסולוגים שמומחים ביצירת משקאות ייחודיים המתאימים לאורחים ולאופי האירוע", אומר ג'רמי, מנהל "ג'רמיס בר".
כל שירותי הבר מבוססים על איכות הצוות. לכן על הברמנים להיות מקצוענים ולעשות אווירה טובה. ברמנים טובים מאופיינים בשירותיות מעולה, חיוך גדול והמון רצון לשמח ולעשות כיף".
לסיכום - ישנם פרמטרים רבים שיוצרים בר אלכוהול איכותי כאשר בראש הרשימה נמצאת איכות צוות הבר. בחירה נכונה של בר אלכוהול תרים את האירוע שלכם ותיצור אווירה מדהימה.