דף הבית   >   נותני השירות   >   אקו מתחם אירועים   >   חוות דעת של Adi

חוות דעת על אקו מתחם אירועים

Adi
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview gallery
מהרגע שנכנסו לאקו הרגשנו וידענו שכאן אנחנו נתחתן!! העיצוב הטבעי, הכל ירוק ומעוצב בטוב טעם. לא מרגיש כמו כל האולמות ה"רגילים". האולם הסגור הוא המשך ישיר של הגן הפתוח, וכל הירוק והטבע נכנס פנימה והופך את המקום לקסום.
האוכל מעולה, ברמה גבוהה, דברים מיוחדים ולא הרגילים שרואים בכל החתונות. תודה ענקית לגיא, עומר, דורון ובר שליוו אותנו בשלבים השונים מרגע הביקור הראשון ועד לאירוע עצמו ובאו לקראתנו בכל דבר שהיינו צריכים בייחוד לאור המצב הבטחוני, גילו גמישות שלא מובנת מאליה אפילו ערב לפני החתונה, ובאמת נתנו לנו תחושה שהם כאן עבורנו כדי שהחתונה תעבור חלק, (אפילו איפשרו לנו להוריד התחייבות). בר גאלי המדהים היה מנהל האירוע שלנו, היה האוזן הקשבת לכל בקשה שלנו, קטנה כגדולה, והיה סבלני לכל הדאגות שלנו והשינויים שביצענו ממש עד רגע לפני האירוע בשל המלחמה וביטולי הגעה של הרגע האחרון. בר היה זמין אלינו במאה אחוז וידענו שיש לנו על מי לסמוך. גם ביום האירוע עצמו היה איתנו, שלט בהכל והחתונה עברה בצורה חלקה, כך שלא התעסקנו בשום דבר בעצמנו. אנחנו בדיוק חודש אחרי החתונה ואנשים עדיין לא מפסיקים לדבר על האירוע וכמה שהיה קסום, טעים וכיף. חתונה שלא תישכח.
תאריך קבלת השירות: 10/11/2024
אהבתי: האוכל המושלם, המעטפת ותחושת הדאגה מרגע הביקור הראשון שלנו באולם ועד לאחרי האירוע. הדאגה לפרטים הקטנים, התגמשות והכלה של בלת"מים שלא בשליטתנו. יש באקו פשוט אווירה מיוחדת שקשה לתאר אותה במילים, וזה מתבטא בעיצוב, באוכל ובאנשים שליוו אותנו.
הטיפ שלי: לסגור עם אקו בלי להסס, המקום המושלם להתחתן בו. מקום מעולה לאנשים שמחפשים את השילוב של טבע וירוק. לסמוך על הצוות שהם יודעים מה הם עושים.
אקו מתחם אירועים