דף הבית   >   נותני השירות   >   נעמה ריבלין עיצוב שיער ואיפור   >   חוות דעת של Adi

חוות דעת על נעמה ריבלין עיצוב שיער ואיפור

Adi
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
נעמה האהובה, הבחירה הכי טובה שלי ביום החתונה. מעבר למקצועיות והכשרון, נעמה בעלת אישיות מדהימה, סבלנית, משרה סביבה אווירה נעימה ונינוחה (וזה סופר חשוב!), הרגשתי שאני סומכת עליה בעיניים עצומות, אפילו שלא הצלחנו בסוף לקיים פגישת ניסיון בגלל המצב הבטחוני. הכי חשוב בעיניי ביום החתונה זה להרגיש טבעית ולהצליח לזהות את עצמך, וזה בדיוק מה שהיה עם נעמה וזה גם מה שהיא מאמינה בו כמאפרת. נעמה הייתה קשובה לבקשות שלי בכל שלב לאורך היום, וידעה לדייק אותי ולומר מה יחמיא ומה פחות, הצליחה לדייק את מראה האיפור והתסרוקת גם במפגש לפני החתונה וגם ביום החתונה עצמו כדי שזה ייצא בסוף מושלם. הכל היה מתאים ונכון עבורי, והמראה הסופי היה הרבה מעבר למה שדמיינתי. התדהמה מכמה שנעמה איפרה אותי יפה ניכרת בתמונות כשהיא סובבה אליי את המראה כשראיתי לראשונה את הלוק הסופי (והמושלם!!!)...
תאריך קבלת השירות: 10/11/2024
אהבתי: הפשטות, הרוגע והסבלנות של נעמה, הכישרון, המראה האלגנטי והזוהר שלא גורע לרגע מהמראה הטבעי, אלא רק מעצים אותו ומקפיץ אותו כמה רמות למעלה. מדויקת ונעימה, הפכה את כל החוויה המלחיצה של ההתארגנות בבוקר לקלילה וכיפית.
הטיפ שלי: אם נעמה פנויה בתאריך שלכן, אל תתלבטו ותסגרו איתה. הבחירה הכי טובה שיכולתי לעשות.