דף הבית   >   נותני השירות   >   שרון גדסי   >   חוות דעת של לין

חוות דעת על שרון גדסי

לין

עם שרון היה לנו חיבור מיוחד הוא הרגיש לנו כמו משפחה ממש מהרגע הראשון!
אנחנו באמת לא ידענו איזה סגנון מוזיקה מתאים לנו כי הקהל שלנו באמת מאוד מאוד מגוון ובכללי גם אנחנו בלי העדפה מסוימת- אז באמת שלא ידענו איזה סגנון מוזיקה לבקש.
שרון, האדם הכי מרגיע שתכירו, פשוט שאל כמה שאלות מכווינות עלינו ועל הקהל וזהו - הוא כבר ידע מה לעשות
הוא קרא את הקהל באופן מדהים! הקהל לא רצה להפסיק לרקוד! שרון עשה אווירה מטורפת, והמחמאות הבלתי נגמרות שקיבלנו עליו אחר כך מדברות בעד עצמן - באמת שלא יכולנו כזוג להיות יותר רגועים ומרוצים מהריקודים אחרי היום הארוך שהיה, וזה המון בזכותו - אנחנו והקהל היינו בידיים הכי טובות שיש!
אנחנו מרגישים שזכינו בשרון כי מעבר לזה שהוא דיג'י מטורף הוא היה גם ממש חבר - היה כיף לדבר אתו, לצחוק, להתייעץ ובאמת שעד כמה שהוא מקצוען בתחום - האישיות המדהימה והלב הרחב והחם שלו הם כל הקסם, באמת שהוא אחד האנשים המדהימים שהכרנו וכל עוד אתם אתו אתם יכולים להיות רגועים - החתונה שלכם תהיה שמחה וכל הדרך אליה עם שרון תהיה רגועה ופשוט מהנה!

עקב מצבו הבריאותי של חמי, היינו צריכים לעשות חתונת בזק שבועיים לפני התאריך המקורי
שרון לא יכול היה להגיע, אבל הוא שלח לנו כמה פלייליסטים ובאמת היה חשוב לו לשמוע איך היה ואיך אנחנו מרגישים ואם הכל בסדר-באמת היה לו חשוב להיות נוכח כמה שאפשר וזה לא מובן מאליו בכלל! האכפתיות והדאגה שלו באים לידי ביטוי באווירה המטורפת שחשוב לו שתהיה ברחבה!

תודה עליך שרון שהגשמת לנו חלום שתהיה לנו חתונה שמחה עם רחבה מלאה באנשים!!
תאריך קבלת השירות: 28/10/2024
הטיפ שלי: רק שרון, הכי טוב שיש!!!
שרון גדסי
השאירו פרטים ונחזור אליכם: