שווה לקרוא עד הסוף!
לרובי היקר נקשרנו והתחברנו משיחת הטלפון הראשונה! הרגשנו שמעבר לכך שמדובר במקצוען, יש כאן אדם מדהים, ובבחירת הספקים החיבור אליהם היה מאוד חשוב לנו! עקב מצבו הרפואי של אבא של בעלי נאלצנו להקדים את טקס החופה ותוך יומיים להקים חתונת בזק. מהחשש שאביו לא יספיק לאירוע הגדול, היה לי חשוב שיהיה צלם בשביל התיעוד והזכרונות. פניתי לרובי לעזרה, ולמזלי הרב רובי היה פנוי בתאריך הזה והסכים לבוא מכל הלב מתוך תחושת שליחות ומצווה, וכל המשפחה והחברים התאהבו בו שם בין רגע. רובי זכר את השמות של המשפחה, היה חשוב לו לתעד כל רגע מההתחלה עד הסוף, להתחבר עם כולם וגם לגרום לי ולבעלי להרגיש הכי חתן וכלה שיש ועשה לנו תמונות זוגיות מחוץ לבית הכנסת שבו התחתנו. אני מבטיחה לכם, מתוך בדיקה שעשינו, מעולם לא הייתם מנחשים שהתמונות האלו צולמו מחוץ לחניון של בית כנסת ושהחופה התקיימה בחצר האחורית שלו רק מהאיכות והמקצועיות של התמונות - רובי הוא אומן, באמת! אנחנו לא יודעים להצטלם שנינו, ולא היה רקע או אווירה - אבל רובי פשוט הכניס אותנו לזה וגרם לנו להרגיש הכי בנוח ובכיף שיש!
"התחתנו" לאחר מכן שוב בתאריך המקורי, ואני מבטיחה לכם שאין חבר יותר טוב מרובי ליום המיוחד שלכם. רובי הצחיק, הרגיע, הוביל את היום במיומנות ונהנה והתרגש ממש יחד אתנו! הצלם זה ספק שיהיה אתכם כל היום, ואין שותף יותר טוב מרובי ליום הזה, פשוט אין! גם הכי כיף היה לראות כמה המשפחה והחברים פרגנו על האישיות שלו ועל התמונות שלו, כולם אהבו את העבודה המקצועית שלו!
תודה רבה לך רובי היקר שהיית שותף למסע שלנו, עזרת לנו לרגע לשכוח את הקושי שהיה לנו והכנסת לנו המון שמחה, ובזכותך יש לנו מזכרות מהממות!...
הטיפ שלי: רק רובי, אין ספק בכלל!