היי תומר, תודה על הביקורת אך נשמח לדייק בפרטים.
- דבר ראשון, כחלק מעבודתינו היסודית וכדי לוודא שכל מוזמן ומוזמן מקבל הודעה, הודעת הסמס שיצאה בנוסף, היא מתנה מאיתנו, והיא על מנת להשיג אנשים שלא מקבלים הודעות בווצאפ מסיבות שונות.
- דבר שני, אנחנו תמיד זמינים בשעות הפעילות ועושים מאמצים רבים לתת מענה גם מחוץ לשעות הפעילות.אנו ניקח בחשבון להבא שיש דרישה גדולה להיענות מחוץ לשעות הפעילות כדרך קבע.
- דבר שלישי, אנו שמחים שיכלנו לעזור לך באופן יום יומי לכל שאלה, טענה, או בקשה שהייתה לך באופן יום יומי במהלך כל השירות ! המלצתינו לכל אשר יקראו זאת היא להרגיש חופשי לפנות אלינו בכל דבר הכי קטן שאתם צריכים, זה היום החשוב בחייכם וכך אתם צריכים לעשות!
-דבר רביעי, לגבי ההושבה אנו ממליצים לכל אחד ואחד להיצמד לפרוטוקול ההושבה שלנו ובעזרתו לחסוך המתנה ותקלות מיותרות ביום האירוע.
- ודבר אחרון, סכום המתנות מחברת האשראי מגיעה במלואם עד 7 ימי עסקים מחברת האשראי, חברת האשראי ביצעה לך העברה 3 ימי עסקים לאחר האירוע.
צר לנו שבין המון זוגות מרוצים לא זכיתם בכך, אנו שמחים לעזור לכל זוג ביום המשמח שלו, ונשמח לעזור לעוד המון זוגות בהמשך, אך נצליח לעשות זו רק עם שיתוף הפעולה של הזוגות.
תודה רבה !