דף הבית   >   נותני השירות   >   קיסר ים   >   חוות דעת של Gaia

חוות דעת על קיסר ים

Gaia

בקצר- מקום מושלם!

בארוך-
איך שדיברנו עם אבי בטלפון בהתחלה התרשמנו מהמקום לטובה.. שנים לפניי הוא היה פייבוריט שלנו רק מתמונות וכשראינו בעיניים התאהבנו! מרגע שהחלטנו לסגור הבנו כמה ההחלטה הייתה הכי נכונה עבורנו
רצינו מקום שייתן אווירה אחרת מכל האולמות הרגילים, משהו שיהיה מיוחד ושיבטא את מי שאנחנו והרגשנו שהמקום סיפק את זה בצורה מושלמת
אין כמו הנוף של הים, האווירה הנעימה המראה הטבעי והכל היה באמת מושלם מבחינתנו

כל ההתנהלות מול המקום הייתה מדהימה! החל מהסגירה מול אורית האלופה, השיח וההתנהלות מול אבי שאין לי מילים לתאר אותו! ולבסוף איליה שהיה מנהל האירוע שלנו מטעם האולם שתפעל את הכל בזמן אמת בצורה מדהימה!

היחס של צוות האולם אלינו היה מדהים, מההתחלה החוזה היה מאוד הוגן, והיה אפשר לדבר על כל שינוי או כל דבר שרצינו, נתנו לנו להרגיש כמו משפחה, וכל דבר שרצינו ששאלנו שביררנו תמיד נענה ב״ננסה לעשות מה שאפשר כדי שתצאו מרוצים״ ויצאנו מרוצים ללא ספק! הכל היה מאוד גמיש ומאוד נוח, ראו אותנו כזוג שבר להתחתן ולא כמדפסת כסף ואנחנו ממש מעריכים את זה

האוכל- אין מה לדבר בכלל, אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות על האוכל, על הטעם שלו והשפע שהיה באירוע, אנשים ככ התלהבו והיה אוכל ברמה ומיוחד מאוד

בקיצור אנחנו מאוד מאוד ממליצים, נכון המחיר לאדם לא זול, אבל התמורה ככ שווה את זה !

דברים קטנים שהפריעו לנו אבל היו מינוריים וחסרי משמעות: חדר חתן כלה חשוך קטן וללא שירותים, יש הליכה ממקום למקום עליות ירידות ומדרגות לחופה (כלות שימו לב עם עקבים), עיצוב אי אפשר חיצוני רק מתוך האופציות שהאולם נתן, לא היה בטעימות את המנות בקבלת פנים(היה טעים מאוד באירוע)
תאריך קבלת השירות: 11/06/2024
אהבתי: התייחסות אלינו כאילו אנחנו הזוג היחיד שמתחתן שם! ההבנה שלנו זה פעם ראשונה שאנחנו מתחתנים, יחד אישי, הכלה, גמישות!
קיסר ים
השאירו פרטים ונחזור אליכם: