תמרה היקרה ❤️
המון המון תודה על הכל!!! נכנסתי לסטודיו שלכם אחרי ביקור במעל 5 סטודיואים שונים ומדידה של מעל 20 שמלות והייתי כבר מיואשת, לא האמנתי שאמצא שמלה שבאמת אוהב.
ואז נכנסתי לסטודיו שלך, לאווירה הכי ביתית וחמה שיש, ישר ידעת איזה סגנון יתאים לי ומה לתת לי למדוד.
את השמלה שקניתי בסוף בחיים לא הייתי חושבת למדוד בעצמי, את הבאת לי אותה ושכנעת אותי לנסות. ברגע שלבשתי אותה התאהבתי ממבט ראשון ופשוט לא רציתי להוריד! כל כך מיוחדת, עדינה ועדיין עם נוכחות, מחמיאה ומחטבת אותי בטירוף, ואחד הדברים שהיו לי ממש חשובים - נוחה!!! הבנתי שזאת באמת השמלה המושלמת עבורי ולא יכלתי להפרד ממנה ואין שמחה ממני על כך 😍
בתור בחורה קצת מלאה (מידה 40-42) היה לי ממש קשה למצוא שמלה שבאמת ארגיש בה מהממת.. בחלק מהסטודיואים בכלל לא היו שמלות במידה שלי שיכלתי למדוד! ואז כשמדדתי את השמלה הזאת היה לי איתה פשוט כיף! הרגשתי איתה איזה 10 קילו פחות בלי שהיא תמחץ אותי כמו שמלות מחוך, נוחה משוחררת ועדינה ועדיין כל כך מחמיאה!
בנוסף המון תודה על כל הסבלנות והאכפתיות! לא דחקת בי לרגע, נתת לי את כל הזמן שבעולם למדוד ולהתלבט ולמדוד שוב כדי להיות בטוחה, אפילו שהשעה כבר הייתה מאוחרת.
מעריכה ואוהבת המון המון, בזכותך הייתי פיה מהממת ביום החתונה שלי כמו שתמיד חלמתי ❤️❤️❤️...
תאריך קבלת השירות: 20/05/2024 אהבתי: את היחס של תמרה, את מבחר השמלות המיוחדות והמהממות במידות שונות, את איכות הבדים הגבוהה שמורגשת מיד, וכמובן את השמלה המהממת שלי ❤️