בתור אחת שאוספת מגנטים מחתונות ומאוד מחכה לחלק הזה בכל חתונה, זה משהו שהיה מאוד חשוב לי ולא הייתי מוכנה להתפשר לגביו. היה חשוב לי צלם מגנטים שנותן מהלב, נמצא שם בשביל האורחים והם לא צריכים לרדוף אחריו בשביל להצליח להוציא מגנט ופשוט מוציא הרבה מגנטים וכמובן מגנטים שהם של תמונות מהממות.
וכזה בדיוק שי! ראיתי המון המלצות עליו ועבודות שלו שנראו מהממות, ואז מהשיחה הראשונה שלנו הרגשתי חיבור איתו וסגרתי אותו באותו יום, עוד לפני הצלם סטילס! לא טעיתי בתחושת הבטן שלי, שי הוא קודם כל אדם מדהים! הוא הכי מקסים שיש, תמיד מנסה לבוא לקראת הלקוח בכל מה שהוא יכול ונותן מעצמו באמת מעל ומעבר ועושה את זה מכל הלב!
עזבו את זה שהתמונות שלו מהממותתת וקיבלנו יום אחרי החתונה אלבום דיגיטלי עם כל התמונות להורדה באיכות מלאה, וזה לגמרי מרגיש כאילו היה באירוע עוד צלם סטילס! אבל מעבר לזה, האורחים יצאו עם כמויותתת של מזכרות! סגרנו דרך שי חבילה שכוללת בלוקים בקבלת פנים ומגנטים לאורך שאר האירוע, זה היה מיוחד ומהמם, האורחים התלהבו בטירוף מהבלוקים וחברים טובים שלנו יצאו עם כמויות ממש לא סבירות של בלוקים ומגנטים 😂 הרבה אמרו שהם בחיים לא קיבלו בחתונה כמות כזאת ועוד כולם יפים! שלא לדבר בכלל על כמות הבלוקים והמגנטים שאנחנו קיבלנו בתור הזוג וכמה כיף זה פשוט לעבור על זה ולהסתכל על זה יום אחרי 😍
סיפור נוסף על איזה אדם מדהים שי - קלטתי אחרי שהרבה אורחים שאלו אותי מי היה הצלם מגנטים, שעל המגנט עצמו אין שם ומספר טלפון של הצלם כמו שיש בדרך כלל, אז שאלתי את שי למה הוא לא מוסיף ומפרסם את עצמו ככה.. התשובה שלו הייתה שלדעתו המגנטים יפים יותר בלי זה ומה שחשוב לו זה שהמגנטים עצמם יצאו יפים והאורחים יהיו מרוצים! איפה ראיתם דברים כאלה?!?!
בקיצור, שי הוא הצלם מגנטים הכי מדהים שיש וגם במחירים סופר הוגנים! אין לכם מה להתלבט בכלל, רוצו לסגור אותו!!! ❤️
מצרפת קצת תמונות מהממות ששי צילם ❤️...
תאריך קבלת השירות: 20/05/2024 אהבתי: הכל!! את הזמינות, האדיבות, האכפתיות, התמונות המהממות, המגנטים המטורפים באיכות משוגעת, הבלוקים המהממים, הכמויות שאנשים קיבלו, הכל! הטיפ שלי: לא לחשוב פעמיים, לסגור את שי, הכי מדהים שיש!