דף הבית   >   נותני השירות   >   חתונה שוויונית מחוץ לרבנות - תמר גור קראוזה   >   חוות דעת של Adi

חוות דעת על חתונה שוויונית מחוץ לרבנות - תמר גור קראוזה

Adi
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
את תמר המדהימה ראינו לראשונה בסרטון יוטיוב כשחיפשנו חופות רפורמיות. משהו באנרגיות החיוביות, הקול הנעים והמילים מלאות המשמעות שתמר אמרה במהלך הטקס תפס אותנו, ולמזלנו הרב היא הייתה פנויה בתאריך שלנו. כבר משיחת הטלפון הראשונה הרגשנו שאנחנו בידיים טובות. אז, תמר הייתה הרבה יותר מ"מחתנת" עבורנו. היא ליוותה אותנו בתהליך של מספר חודשים (פלוס דחייה עקב מלחמת חרבות ברזל) עד החופה עם המון רגישות ויכולת התבוננות מעמיקה בכוחות של כל אחד מאיתנו, מה אנו מביאים לקשר ומה אנחנו יכולים לקחת הלאה לזוגיות ארוכת שנים. תמר הכווינה אותנו בהתבוננות עצמית וזוגית, תוך כדי היכרות מעמיקה יותר עם טקס החופה היהודי והמשמעות שלו. ביחד, בחרנו בטקס שהיה הכי נכון ומדויק עבורנו וכתבנו כתובה ששיקפה את מי שאנחנו כיום ומה היינו רוצים לעתיד שלנו. אין לי ספק שעצם הפגישות המקדימות עם תמר לפני החופה נתנו לנו כל כך הרבה, הרגשנו שבחרנו בה והיא בחרה בנו מתוך חיבור הדדי ושלא מחתן אותנו איש זר שלא יודע עלינו דבר. החופה עצמה הייתה מרגשת ביותר, כל הקהל שלנו נשאר מרותק ומרוגש מההנחיה המקצועית, הנעימה והמשמעותית של תמר. אנשים רבים ניגשו אלינו לאחר מכן ואמרו שרק כך צריך להתחתן. אפילו אבי, אשר בהתחלה התנגד לחופה רפורמית מתוך תפיסות דתיות מסורתיות, התרגש מאוד בסופו של דבר והבין עד כמה הטקס השיוויוני בהנחיית תמר היה משמעותי עבורנו. אז אין עוד מה לומר חוץ מהכרת תודה ענקית לתמר והמלצה חמה חמה! ♥️...
אהבתי: את המשמעות שתמר העניקה לתהליך ולטקס, השליטה שהייתה לנו לבחור מה מדויק עבורנו, את תהליך כתיבת הכתובה והלימוד אודות טקס החופה היהודי והשילוב ערכנו האישיים בתוכו.
הטיפ שלי: לזרום עם התהליך, לתת לעצמכם להרגיש ולהתרגש ביחד עם תמר ולסמוך עליה