לילך הייתה מדהימה, מההתחלה ועד הסוף! עוד לפני החתונה תמיד הייתה זמינה עבורי להתייעצויות ולתיאום איפור ניסיון. כבר בפגישת הניסיון חוויתי את המקצועיות לצד האדיבות והאישיות הנעימה של לילך. בבוקר החתונה היא הגיעה בדיוק בשעה שקבענו, הביאה ים ציוד מקצועי לתסרוקות והאיפור והייתה כל כך נעימה וקשובה לרצונות שלי ושל המלווה שלי. לאורך כל היום ידעתי שאני בידיים בטוחות ולא היה לי ספק שאצא מרוצה. האיפור היה בדיוק כמו שביקשתי, עדין ומתאים לסגנון שלי וכך היה גם עם המלווה, האיפור הותאם בדיוק לרצונותיה. בנוסף לאיפור מקצועי ביותר, לילך מעצבת שיער בחסד, ידעה בדיוק מה יתאים לתסרוקת שרציתי ועשתה אותה באופן מושלם! לאורך החתונה לא הפסקתי לקבל מחמאות על האיפור והשיער 😊 אציין בנוסף שהאיפור ועיצוב השיער החזיקו עד סוף האירוע ולילך הביאה לי ליתר ביטחון ערכת טאצ'אפ (למרות שבסופו של דבר לא היה צורך לעשות בה שימוש). בקיצור, לילך מומלצת בחום ואהבה רבה ♥️...
תאריך קבלת השירות: 15/04/2024 אהבתי: את האישיות המדהימה והנעימה של לילך והמקצועיות הרבה שלה מחיר: 2,400 הערות לגבי המחיר: 2400 של איפור ושיער (בנוסף 700 לאיפור ושיער למלווה) הטיפ שלי: לנשום, אתם בסדר גמור. ולנסות להיות מהרגע כי זה עובר כל כך מהר
את הכלה המושלמת האידיאלית שכל מאפרת ומסרקת תשמח לאפר ולסרק, יפייפיה, רגועה, מתוקה. היתה לי חוויה מדהימה איתך. שמחתי גם להכיר את המלווה המקסימה שלך. וגל שהוא לגמריי בחירה מושלמת. תודה על חוות הדעת המושקעת והמפרגנת. מאחלת לכם את כל האושר בעולם, כי אתם כל כך ראויים לו. נשיקות.