אחפור קצת עם סיפור קטן.. כי זה מבהיר כמה ההחלטה ללכת על שרון הייתה אינטויטיבית ונכונה, וכמה חשוב שתקשיבי לאינטואיציות שלך ותבחרי אנשים שנעים לך איתם לתהליך הזה:
לי ולבן זוגי היו הרבה התלבטויות לגבי סוג הארוע שאנחנו רוצים. לא ראינו את עצמינו באולם, והחלום היה ארוע בחצר של ההורים, אבל מאוד חששנו מלהרים ארוע כזה לבד. כשנסיתי לחקור על התהליך הבנתי את המורכבות והחלטנו שלפני שמחליטים שהולכים על זה, חייב לדבר עם מפיק/ה. הייתה לי המלצה לוהטת על זוג מפיקים, דיברנו, והם היו אחלה, אבל במקביל התחלתי לעקוב אחרי שרון הדר. משהו בה הרגיש לי וואו, והיינו חייבים להפגש איתה. במפגש איתה, ממנו היא חששה כי ידעה שכבר קיבלנו המלצה והיינו בתהליך עם מפיק אחר, היא פרטה לנו את כל התהליך של להקים ארוע פרטי, עזרה לנו להבין מה הסדר גודל של העלויות, והאם זה מתאים לנו. בסיום הפגישה היא הלכה, בהנחה שאנחנו נבחר במפיק עם ההמלצה שקיבלנו. בקושי חצתה את הכביש וכתבנו לה שאנחנו הכי רוצים שהיא תלווה אותנו בתהליך ותפיק את החתונה שלנו בחצר של ההורים.
אז שרון באמת מגיעה עם אנרגיות מדהימות! קודם כל היא מרימה, משמחת ומרגיעה. זה חיבור שהרגשנו מהפגישה הראשונה! מכיוון שעשינו חתונת שישי ערב שרון צירפה לצוות את דנה פדידה (המלצה חמה מאוד בעמוד שלה) שיחד הן היו הכי מדהימות בעולם. דנה על הצד הארגוני, רשימות, ופרטים קטנים, שרון על ההפקה, הספקים, והתמונה הרחבה.. ושתיהן על התמיכה נפשית😅
שרון הייתה הכי מקצועית איתנו, דייקה בצפי לעלויות של ספקים, ועזרה לנו למצוא ספקים בתקציב שלנו שמתאימים לאופי שלנו. קצת אחרי שסגרנו היא הבינה שאני רוצה לסגור הכל כמה שיותר מהר, וכך היה. היא אספה ההצעות מחיר, חוזים מול ספקים, ועזרה לנו לנהל את הטירוף הזה. בתור אחת שחולת שליטה תמיד התחלתי לעשות דברים בעצמי והיא תמיד הזכירה לי שזה התפקיד שלה ולקחה את המושכות.
לקראת החתונה הרגשתי בלחץ והיא הייתה שם לעשות לי סדר בדברים ולהכניס פרופורציות. כל פגישה עם שרון הייתה יסודית, ועם חיוך ענק.
ביום החתונה הכל היה מושלם. פשוט מושלם. החתונה הייתה מעבר לחלומות שלנו. הכל היה כמו שדיברנו, לא התעסקתי בבלת"מים שהיו, הייתי לחלוטין רגועה וידעתי שיש על מי לסמוך. את העיצוב לחתונה אני ובן זוגי עשינו לבד, ושרון ודנה דאגו לסדר את הכל ביום הארוע בדיוק כפי שחלמנו!
אני ובן וזוגי נהנו כל כך מתהליך תכנון החתונה, דבר שיכול בקלות להפוך לסיוט. העבודה עם שרון גם עזרה לנו לחסוך עלויות, יש לה קשרים עם כל מיני ספקים שברגע ששמעו שהגעתי דרכה עשו מאמצים מיוחדים.
לסיכום- שרון יודעת בדיוק מה היא עושה, נכנסה ללב של כל המשפחה, והיא אישה נכס להיות לידך ביום החתונה ובתהליך ההכנות♥️🙏🏻...