אל לוז הגעתי דרך העבודה שלי, שם הכרתי אותם כצלמי אדריכלות. כדרך אגב גיליתי בהזדמנות שהם גם צלמים של אירועי חתונה.
התאהבתי מיידית בעבודה שלהם: בפרספקטיבות המיוחדות, בגישה, בעובדה שהם יוצרים משהו יוצא-דופן בנוף של המון ספקים בנאליים, ולכן היה לי ברור שכשיגיע הרגע, ארצה שהם יהיו הצלמים בחתונה שלי.
ההתנהלות מול לוז הייתה מאוד מקצועית ועניינית - למן הרגע הראשון, ההתנהלות מול שי הייתה מסודרת, מאורגנת ונעימה.
לקראת האירוע נכנס הצלם שלנו לעניינים - נועם רוזנשיין. בשיחה מקדמית הוא הציג את עצמו והסביר לנו כל מה שצריך לדעת, ענה ממש על ה-כ-ל, ועשה כל מה שאפשר כדי לפגוש את הצרכים שלנו.
במהלך היום עצמו, נועם היה סופר מקצועי, ברמה שאי אפשר לתאר. חייכן, נעים, זרם עם כולם, אבל הצליח לעשות את זה תוך הגדרה מאוד ברורה של הזמנים, של ההספקים שצריך להגיע אליהם, ושל המסלול שלנו.
בסוף היום יצא שעמדנו בזמנים באופן מלא, הספקנו כל מה שרצינו, כולם יצאו מרוצים.
קיבלנו את התמונות תוך זמן ממש סביר, והרבה לפני המועד האחרון. אנחנו מאוד מאוד מאוד מבסוטים על התוצאה, יצאו תמונות מהממות שממש תפסו את היום ואת האווירה, וכמובן תוך שמירה על הייחודיות שלוז מציעה.
על אף שהמחיר יחסית גבוה, אנחנו ממליצים בחום! מרגישים שלחלוטין הייתה תמורה לאגרה.
קרדיט תמונות: לוז | LUZ...