התחתנו בבית ב30 באוקטובר, 2022. יום ראשון- 191 אורחים.
לבית הגענו אחרי סינון רשימה של למעלה מ50 אולמות, וביקור פיזי ב12 אולמות.
אנחנו זוג שהפרטים הקטנים מאד חשובים לו, ולכן אנחנו יכולים לומר בפה מלא שבית הוא רמה אחת מעל שאר האולמות בישראל ומתאים מאד לחתונות קטנות עד בינוניות (עד 240 איש).
אנחנו רוצים להתייחס בנקודות לחוויה הייחודית והחיובית שקיבלנו בבית:
1. כשהגענו לבית נפגשנו עם עדן אהרוני. עדן הוא בחור מקסים ואדיב מאד. הוא קיבל את פנינו בכניסה לאולם
ומיד נתן לנו לטעום מהאוכל בקבלת הפנים בנדיבות.
מה שלא קורה בהרבה אולמות. ולנו, כזוג פודי, זו הייתה נקודת פתיחה חיובית משמעותית מאד. אנחנו נתייחס עוד בנפרד לאוכל אבל הביס הראשון היה וואו כך שמיד אמרנו- זה מקום להתחתן בו!
2. העיצוב של המקום שובה לב. בבית, אתם לא צריכים לדאוג לעיצוב, כי הכל כבר מושלם. החל מהחופה המעוצבת, הגן המדהים וכלה בשולחנות שכבר מגיעים עם עיצוב למרכזי שולחן. תשכחו ממעצבת בתוספת של 5 אלף ש״ח.
3. בבית החוויה היא באמת של בית. יש לך שם הכל וכל מה שצריך לחתונה ברמה. אחת החוויות המשמעותיות שלנו היתה שבבית דואגים לזה שלא תצטרכו להטרטר בתהליך תכנון בחתונה. המחיר כולל עמדת קוקטיילים, בר פרימיום, עיצוב מובנה, דיגיי מעולה (כתבנו חו״ד בנפרד), כל המנות באותו מחיר ופשוט הכל כלול. תביאו צלם , רב ועוד כמה קשוקשים וסגרתם חתונה.
אנחנו חושבים שזו נקודה משמעותית וחשובה כי תהליך החתונה מלא בהתרוצצות בין ספקים, ובבית פשוט חוסכים לכם את כל זה. קחו את זה בחשבון, זה חסכון של כאב ראש עצום.
בשונה מאולמות אחרים שמתמחרים לכם כמעט על מוצר בנפרד (קוקטיילים? עוד 30 שח לראש. פילה בקר? עוד 15 ש״ח למנה. אלכוהול? תביאו בנפרד או עוד תופסת לפי רמות של 10 15 או 20 לראש. תאורה הגברה? עוד 5 אלף. וכן הלאה.) בבית המחיר שאתם מקבלים הוא המחיר מעבר לכל הדברים הללו. ולכן התמורה למחיר מאד מאד גבוהה, בייחוד כשמשקללים את הריצות עבור מציאה של כל הספקים והמוצרים הללו בנפרד.
4. האוכל. וואו האוכל. אחד הסיבות המרכזיות לסגירה בבית היא האוכל. בכל אולם שהגענו דרשנו מראש לטעום את האוכל. אף מקום לא השתווה לאוכל של בית, והיינו במקומות טובים במיוחד. בחיים לא טעמתם בריוש פרווה כמו של בית, ואין עוד מקום שעמדת דגים נאים תוגש לכל האורחים בטריות ואיכות ביצוע כזו. או ניוקי בעבודת יד.
בנוסף, האוכל לא בנאלי. המנות יצירתיות, משתנות בהתאם לעונה וניכר שהשף עושה ניסויים במטבח כדי למקסם את התוצאה בכל פעם מחדש.
5. אחרי הסגירה, התחלנו לעבוד מול מנהלת האירוע- עמית. בסופו של דבר, עמית כמנהלת האירוע של כל אירוע בבית (למעלה מ330 אירועים בשנה) היא כנראה מנהלת האירועים המנוסה ביותר שתמצאו. עמית הדריכה את המשפחות שלנו ואותנו בכל שלב באירוע, וידאה שכולם מרוצים, בדקה עם כל האורחים שלנו שהיו זקוקים למנות מיוחדות שהן קיבלו אותן, ופשוט הייתה על זה.
...
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק