דף הבית   >   נותני השירות   >   קלמנטין דיג׳ייז | Clemantin DJ's   >   חוות דעת של Hodaya

חוות דעת על קלמנטין דיג׳ייז | Clemantin DJ's

Hodaya
המשתמש זמין לצ'אט

את רוניקס קיבלנו כדיג׳יי דרך החבילה בבית- חלל איורעים אורבני. בהתחלה קצת חששנו, כי הייתה לנו העדפה קלה לגבי דיג׳יי אחר. אבל וואלה, חשש לא מוצדק ואפילו טיפשי. רוניקס היה פשוט מדהים. רוניקס הוא למעשה אחד הספקים שאנחנו הכי מרוצים מהם בחתונה, ואנחנו ממליצים עליו בלב שלם. נתחיל בזה שרוניקס פגש אותנו לפגישה ראשונית של שעה וחצי (!) רק כדי להכיר אותנו. נתן לנו לנו משימה של לבחור שיר חופה ושבירת כוס. קישר אותנו למאגר שירים עצום שלו, מחולק לפי נושאים (שיר שבירת כוס, אנגלית, שירי חופה, עברית וכו). בפגישה השנייה הוא ישב איתנו עוד שעתיים (!) כדי לשוחח על העדפות המוזיקה שלנו. הקשיב לשירים שהצענו, היה עם ראש פתוח מאד מאד, צחק, החמיא, והיה פשוט אדם נעים נעים נעים. רוניקס היה מאד קשוב להעדפות מוזיקה שלנו. כשאמרנו לו שיש לנו וטו על סגנון מוזיקה מסוים, הוא הקשיב, לא היה שיר אחד מזה! העברנו לרוניקס רשימת פלייליסט של מוזיקה שאנחנו אוהבים, והוא דאג לשלב כמעט את כולם במוזיקה. הוא הרקיד את הקהל, חרדים, דתיים וחילונים, בצורה יוצאת דופן. יאמר שהחתונה שלנו הייתה דתילונית- החצי הראשון היה ריקודים בהפרדה עם מחיצות, ואפילו שם, החברים החילונים מאד שלנו לא הפסיקו לרקוד. קיבלנו אינספור מחמאות על רוניקס- על הבחירת שירים, על המעברים, הוא לא העביר שיר שראה שהקהל רוקד ואוהב, ודאג להחליף במהירות שירים שהקהל פחות הגיב אליהם (אם כי בכנות, יכולתי לספור אולי שניים כאלה). מה שנקרא- קרא את הקהל! בקיצור- רוניקס עשה עבודה פנטססטית. אני ממליצה עליו כמובן לכל זוג שבוחר להתחתן בבית, אבל במיוחד לאילו שלא, שלא יודעים מה הם מפספסים. ...
תאריך קבלת השירות: 30/10/2022
אהבתי: 1. קשיבות לנו כזוג ולהעדפות שלנו- ויישום שלהן (!!!) 2. ההתלהבות שלו לחתונה שלנו, כאילו הוא לא עושה אחת כל יום בערך.
הערות לגבי המחיר: חלק מהחבילה בבית, אז לא היה מחיר ספציפי לדיג׳יי.
טיפ 1: תבחרו ברוניקס בלב שקט וצוהל
טיפ 2: יש אפשרות להוריד את הדיגיי בבית לקהל למטה בתופסת תשלום. אנחנו סבורים שזה לא הכרחי כי רוניקס עושה עבודה מדהימה מכל מקום.
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי