לא לדלג!!!! המלצה שתשנה לכם את החתונה מקצה לקצה! חיפשנו מפיק לאירוע שלנו וכנראה שהיקום מספיק אוהב אותנו והביא לנו את עדן ציוני, ו-ואוווו! ( באינסטרגם art_events.ez) אין לנו מושג מאיפה להתחיל.
כבר מההתחלה עדן אמר שאנחנו יכולים לסמוך עליו בהכל, ממציאת האולם, דיג׳יי, צלם, ארגון חופה, ניהול יום הארוע וכל דבר שרק נרצה גם אם מרגיש שולי ביותר.
לא האמנו עד כמה הוא היה רציני . אנחנו זוג שלא נעזר בתמיכה חיצונית ולכן גם התקציב לא היה גבוה- עדן מצא עבורנו את כל הספקים הכי מושלמים בתקציב שלנו, ארגן הכל!! בשבילנו עד הפרט האחרון, הרגיע כשצריך, היה לחברה הכי טובה שלי, לכתף תומכת והיה העוגן שלנו ביום הארוע. תמיד בדק שאנחנו מרוצים מהבחירות ועשה כל פעולה שאפשר כדי שנשמח מהתהליך. פשוט לא דאגנו לכלום! לא נזקקתי לאף קבוצת כלות, לא חרגתי מהתקציב, הצלחתי להינות מהדרך ומהחתונה עצמה ברמות מטורפות והכל בזכותו! עדן היה שם גם ביום הארוע לא רק לדאוג שהכל יהיה מושלם (ניהול חופה, צמצום רזרבות, מציאת ספקים מושלמים עד שהגענו למצב של 350 רוקדים ברחבה, אולם עם אוכל ואווירה מהממת ואורחים מאושרים עד הגג !!!!!) אלא גם לשמח אותנו במהלך הערב. הערב שהוא ארגן היה כל כך מושלם שאורחים לא מפסיקים לדבר עליו, מבקשים את כל הספקים שנעזרנו בהם ומספרים שזה היה עבורם ערב מטורף ובלתי נשכח.
האיש עם לב הזהב הפך לנו את חווית הארגון למהנה בטירוף ואת החתונה עצמה לאירוע שלא נשכח לעולם. אז ממליצה לכם בחום להינות גם מהדרך ולא רק מהיום עצמו לעשות לעצמכם טובה וליצור קשר עם עדן המלך !...