וואו וואו מאיפה להתחיל? עוד בפגישה הראשונה הבנו שזה יהיה הצלם שילוה אותנו. גיא קיבל אותנו בחיוך רחב, הקדיש שעתיים ארוכות לפגישה מרגשת, הכין לוז התארגנות חצי שנה לפני החתונה! שאל כל מה שצריך על המשפחות, דברים שלא חשבנו להעלות אפילו בפגישה, ואפילו המליץ לנו על מאפרות מדהימות. גיא הצלם הראשון שראינו ובלי להתבלבל ידענו שלא נצטרך לראות יותר!
גיא הביא את כל הצוות איתו, כולל צלם מגנטים, כולל מאפרת ושיער.
הוא הגיע עם רעיונות מטורפים לצילומים, ולא ויותר ביום הארוע על אף שוט ואף לוקיישן שיהיה מושלם עבור חתן וכלה, ויותר מהכל - הוא והצוות עשו את זה בצחוק מתגלגל, שמחה שלא נגמרת, תיאום מ ו ש ל ם ! ורצון ענק לשמוח איתנו! האנרגיות שלכם היו בלתי נגמרות, שימחתם אותנו כל כך , הורדתם מאיתנו כל לחץ אפילו קטן שצץ וידענו שאפשר לסמוך עליכם בעיניים עצומות . הלוואי וכל זוג יזכה שתשמחו אותו כך!
אזז - גיא יא מלך, אוהבים המון המון, אתה והחבר׳ה הייתם מ-ד-הימים!
תודה רבה על כל הפרגון והאהבה, על התמיכה ברגעי המשבר, על ההכלה של מקרים שגם לנו היה קשה להכיל, על השמחה והאנרגיות הבלתי נגמרות שלך ושל כללל הצוות המושלם הזה שאין לנו מילים לתאר כמה הם שימחו אותנו !!! אז תודה תודה תודה ! 😍❤️❤️❤️❤️❤️