הייתה לנו חתונת שישי אחה"צ. 150 אורחים.
מראש ידענו שאנחנו רוצים חתונת שישי תל-אביבית, הפוכה, באווירה יותר קז'ואלית של מסיבת קוקטייל, בלי סידורי שולחנות. המונדו היה בדיוק מה שרצינו ואנחנו כל כך שמחים על הבחירה הזו! קיבלנו כל כך הרבה מחמאות מהאורחים שלנו (מכל הגילאים) על המקום, האווירה המיוחדת ושונה מחתונות סטנדרטיות בגני אירועים, העיצוב, האוכל המעולה (!), הקוקטיילים, הנוף, השקיעה, ועוד ועוד.
דותן היה זמין וגמיש. יכולנו לבחור בדיוק מתי בא לנו שהאירוע יתחיל. והרגשנו שמהרגע הראשון לא מתקטננים אתנו על פרטים קטנים ושיש הבנה וגמישות. ובקיצור- הרגשנו שאנחנו יכוים לסמוך עליו ועל שאר הצוות מההתחלה ועד הסוף.
מבחינת מסיבה - אין מקום אידיאלי יותר. המונדו הוא בר\מועדון עם ציוד סאונד ומוסיקה ברמה הכי גבוהה. היה תענוג אמיתי. ...
תאריך קבלת השירות: 08/04/2022 אהבתי: מאוד קל וכיף לארגן חתונה במונדו, כי הם דואגים כמעט להכל! מקום, עיצוב וסידור פרחים של דור המוכשרת, אוכל מדהים, בר וקוקטיילים, ניהול אירוע, קישור לספקים נוספים מעולים שמכירים את המקום ואת הוייבים שלו. והאירוע עצמו עלה מעל כל הציפיות. הכל תקתק במקצועיות רבה, והאורחים לא מפסיקים לשבח ולספר כמה נהנו. הטיפ שלי: אם זה סגנון החתונה שמתחשק להם, אל תהססו! המונדו לא יאכזבו אתכם ואת האורחים שלכם.