רות איפרה וסירקה את אחותי בחתונה שלה במקצועיות רבה לפני פחות משנתיים, ואחותי הייתה פשוט יפייפיה(!), וכשהגיע תורי, לא היססתי לרגע ויצרתי קשר עם רות.
ואכן, רות לא אכזבה גם הפעם. היינו בהתארגנות אני ועוד עשר(!) מלוות. רות הזמינה עוד מאפרת להצטרף אליה (פז רייכרט, שגם הייתה מהממת), ושתיהן תקתקו את כולנו (חלקינו גם איפור וגם שיער) ברוגע, ברגישות, במקצועיות, ובזמן לחתונת שישי אחה"צ. וכולנו היינו שמחות על התוצאה. אני לא נוהגת להתאפשר כמעט ולא ידעתי אפילו להסביר מה אני רוצה, חוץ מ"איפור טבעי ועדין עם שפתיים אדומות". וגם בשיער, הראיתי לרות כמה כיוונים שאהבתי, וזה היה הכי קל בעולם. רות גרמה לי להרגיש יפה ונינוחה וטבעית כמו שרציתי, והכל גם החזיק בצורה מושלמת עד סוף האירוע. רות גם ציידה אותי בערכת טאץ'-אפ יפה ומושקעת שהיא הכינה. בקיצור - הרגשתי שאני בידיים טובות ומנוסות מההתחלה עד הסוף. ממליצה בחום! 3>...
תאריך קבלת השירות: 08/04/2022 אהבתי: אהבתי במיוחד את המקצועניות. רות מנוסה מאוד, רגישה, סבלנית, תקתקנית, גמישה (מלווה נוספת הצטרפה ברגע האחרון ולא הייתה שום בעיה) וסופר מוכשרת!