יש לנו כל כך הרבה לספר ולפרגן על המקום המדהים הזה שנקרא הגלריה. נתחיל מההתחלה, כשחיפשנו אולם שונה לגמרי מכל שאר האולמות. לא התחברנו לקונספט הרגיל של האולמות, וידענו שיש לנו בערך 300 מוזמנים ככה שחיפשנו אולם שיתאים בדיוק למספר ולא יהיה גדול מידי. במקרה נתקלתי בגלריה באינטרנט והגענו לפגישה. מהרגע הראשון (כאילו ממש מהמדרגות, ברצינות! 🤭) התאהבנו במקום, בעיצוב ובצמחייה הפסטורלית הטבעית ובאנשים המדהימים שקיבלו אותנו ונתנו לנו הרגשה שאנחנו לא עוד לקוחות, אלא הרבה יותר מזה.
אז המשכנו לראות עוד קצת אולמות כדי לסמן וי, אבל בתוכנו פשוט ידענו שזה המקום שלנו. מהרגע שסגרנו ועד סוף האירוע היינו מרוצים מכל התהליך. כל שאלה או בעיה שצצה שירן, דר והצוות המדהים ישר עזרו לנו והיו זמינים תמיד! בטעימות היה מושלם, אווירה מהנה וכיפית. ובחתונה עצמה? וואו... אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות ופשוט להגיד תודה שזכינו להתחתן במקום המושלם הזה.
ועכשיו קצת על דר, מפיקת האירוע של המקום, שאם לפני זה היינו כל כך מרוצים ומחויכים- הפכה לנו את היום הזה לעוד יותר מושלם ממה שדמיינו! דר פשוט תקתקה הכל מהרגע שנפגשנו איתה לפני החתונה ועד כיבוי האורות בסוף האירוע. הייתה שם בשבילנו עם חיוך ואהבה תמיד, סידרה את העיצובים והארגזים שהבאנו יום קודם בצורה מושלמת (אפילו יותר ממה שדמיינתי לעצמי בראש 😂). ואם יש משהו שסופר חשוב ביום החתונה- זה בחורה כמו דר, שכל כך הרגיעה אותנו ופשוט הרגשנו שיש על מי לסמוך בלי חששות ולחצים ביום עצמו.
ולסיכום (כי אנחנו יכולים להמשיך לחפור עוד מלא)- אם אתם חושבים להתחתן בגלריה, שלא יהיה לכם ספק בכלל- אולם מושלם ומעוצב בצורה מקורית, צוות מדהים ואוכל שעד עכשיו אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות.
אוהבים אותכם!!
אלון וזוהר
(והוספנו תמונה שממחישה את הרגעים החשובים באמת ביום הזה 😉)...
תאריך קבלת השירות: 28/03/2022 אהבתי: הייחודיות של המקום- אין עוד מקומות כאלה, התאהבנו מהרגע הראשון.
הצוות- שירן, דר וכולם בעצם- תמיד עזרו, חייכו והיו זמינים כל הזמן בוואטסאפ לכל שאלה. מחיר: 285 הערות לגבי המחיר: התחתנו במרץ וביום שני, נחשב עוד חורף בתעריף. מחיר מעולה לדעתנו. טיפ 1: לדעתנו האולם מתאים עד 250-270 גג. אנחנו צמצמנו משמעותית את כמות המוזמנים כדי להתחתן בגלריה :) אנחנו לא טיפוסים של חתונה גדולה והקונספט של הגלריה מתאים בדיוק לזוגות כמונו. בסוף הגיעו לנו 200 אורחים וזה היה פשוט מושלם, לא הרגיש צפוף מידי וגם לא שהאולם ריק. טיפ 2: הפגישה הראשונה עם האולם- סופר חשוב! אנחנו מהרגע הראשון הוקסמנו מהאנשים והיחס החם והאוהב. כבר בפגישה הראשונה הגענו בזמן שהייתה חתונה והציעו לנו לטעום מהבופה. זה לא מובן מאליו והיינו באולמות שסירבו בתוקף שנסתובב בקבלת פנים בזמן חתונה. לדעתנו היחס הראשוני הכי חשוב שיש, ואם אהבתם את האולם אבל הצוות על הפנים- אל תתפשרו ותמשיכו בחיפושים טיפ 3: