כבר מההתחלה, ידענו שבחירת צלם מבחינתנו היא הבחירה הכי חשובה! ולא בגלל איכות התמונות או כמה הוא יעלים לי את השומנים בתמונות 😉 אלא בגלל שזה הספק שמבלה איתכם הכי הרבה ביום הלחוץ הזה. היינו אפילו אצל כמה צלמים שפחות התחברנו ופסלנו :) זה אולי נשמע מוגזם, אבל אתם הולכים להיות עם הצלמים המון שעות, וגם המשפחה שלכם- ככה שלדעתנו חשוב להפגש לפני, להכיר ולראות שהאווירה טובה :)
אז הגענו לדימה דרך המומלצים של האולם, ומהרגע הראשון ידענו שהוא הבחירה הנכונה! בחור מצחיק, זורם, ומהר מאוד הבין שאנחנו לא איזה זוג מצטלם ביום יום והרגיע לנו את הפאניקה.
במהלך היום עצמו- מהרגע שנכנס למלון בזמן ההתארגנות היה פשוט כיף! הוא ושי (צלם וידאו) היו מהממים, עשו אווירה טובה וקלילה ופשוט הצחיקו את כולנו 😊 במהלך הצילומים היה לי איזה חלום ישן להצטלם עם שמלת כלה ובלנדסטון, ודימה שכנע אותי ואת בן הזוג שלי לגמרי לעוף על זה, וזה היה כזה כיף ומצחיק ושובר שגרה שפשוט עפנו על זה באותו יום ומחכים כבר לתמונות להיזכר ברגע הזה!
גם במהלך החתונה דימה והצוות דאגו לצלם את כולם, להתמקד במשפחה גם ולא רק בחבר'ה הצעירים וממש כל המשפחות שלנו עפו עליו ולא הפסיקו לחלק מחמאות 😊
בקיצור איך שאתם סוגרים- ממליצה לכם לבדוק עם דימה שפנוי כי הוא פשוט יהפוך לכם את היום למגניב, מצחיק ומרענן! וזה בדיוק מה שאתם צריכים ביום לחוץ שכזה....
תאריך קבלת השירות: 28/03/2022 אהבתי: ממש מקצועי ועושה תמונות כאלה מגניבות! יזרום איתכם בכל שיגעון לתמונות שוברות שגרה שיש לכם ואפילו ישדרג אותו. מחיר: 9,000 הערות לגבי המחיר: מחיר ל2 סטילס וצלם וידאו. מחיר דרך האולם. אלבומים זה 1600 בנפרד הטיפ שלי: להפגש לפני עם הצלם! סופר חשוב והרבה זוגות לא עושים את זה ומהמרים!