יצרנו קשר עם תמר לאחר שבחרנו לקיים טקס חתונה אלטרנטיבי ושוויוני, שדרכו נוכל לבטא את עצמנו בצורה אותנטית ואישית תוך חיבור לערכים עליהם מתבססת הזוגיות שלנו.
תמר היקרה ליוותה אותנו לאורך מספר מפגשים עד ליום החתונה והנחתה את טקס החתונה המרגש שבנינו יחד.
מהרגע הראשון שבו שוחחנו עם תמר, היה לנו ברור שקיבלנו הזדמנות לחוות תהליך אינטימי ומקרב, טעון בהרבה משמעות זוגית. וכך אכן היה.
לאורך המפגשים עם תמר למדנו על מקורות הטקס היהודי, על הרעיונות והערכים המרכזיים, התפלפלנו בדיונים מעניינים אבל לא רק.
בעיקר למדנו הרבה על הזוגיות שלנו ועל הבחירה שלנו האחד בשניה. זכינו גם לחבר את היקרים והקרובים לנו במעמד המרגש ולאפשר להם לקחת חלק באירוע הכל כך משמעותי עבורנו.
תמר תמיד קיבלה אותנו בהתרגשות גדולה, בעניין, בהרבה חום, סבלנות והבנה, מתוך חיבור אמיתי. המפגשים עם תמר יצקו הרבה תוכן, אינטימיות והתרגשות בינינו והפכו את התקופה שלפני החתונה להרבה יותר מקרבת ומיוחדת.
כחלק מהתהליך ובהנחייתה של תמר ניסחנו בעצמנו את כתב הכתובה שלנו, תהליך מקרב ומדהים בפני עצמו, שאפשר לנו להעצים ולזקק את הרצון וההתחייבות שלנו לחיים משותפים.
אין תחליף לתחושה שיש מי שממתינה לנו בחופה, שמכירה אותנו ואת הזוגיות שלנו מקרוב, ומלווה אותנו בהתרגשות כל כך כנה ואמיתית.
הליווי של תמר ללא ספק היה ההחלטה הנכונה ביותר שעשינו ואין לנו ספק שהיא תמשיך להוות עבורנו דמות מלווה לאורך ההתפתחות הזוגית שלנו בשנים הבאות....
אהבתי: בסופו של תהליך, הטקס עצמו היה מאוד מחובר למי שאנחנו, שיקף נאמנה את הערכים שאנחנו מאמינים בהם, ולא הותיר הרבה עיניים יבשות בקהל :) מחיר: 2,800 הערות לגבי המחיר: המחיר לא כולל נסיעות. הטיפ שלי: תעשו מה שטוב בעיניכם.ן