אל דוד היקר הגענו דרך mit4mit
התאריך הראשון שלנו היה 5.11.2020 וביוני 2020 היו חתונות באולמות והמשק היה די משוחרר והחלטנו שזה זמן טוב לחפש רב! רצינו רב קליל וכיפי שעושה טקסי חופה יפים ומרגשים אך עם זאת קצרים ומתומצתים שכן רוב הקהל שלנו חילוני וגם אנחנו בעצמנו.
לאחר שיטוט קצר ב-mit4mit הבחנתי בדוד, התקשרתי אליו ודיברתי איתו בטלפון וקבענו להיפגש, שיחת הטלפון הייתה כל כך נעימה שזו פעם ראשונה שהרגשתי שמישהו מחייך אליי דרך הטלפון, פשוט ככה!
נפגשנו עם דוד בבית קפה והיה לו חשוב לשמוע עלינו ועל הדרך שבה הכרנו, על המשפחה שלנו ועל החיים שלנו, דוד הסביר לנו את שלבי הטקס וחייך לאורך כל השיחה, יצאנו מהפגישה הזו בתחושה מדהימה וידענו שאנחנו רוצים שהוא ורק הוא יערוך את טקס החופה שלנו.דוד גם נתן לנו שירות מדהים ופתח לנו את התיק ברבנות מבלי שהיינו צריכים לגשת פיזית לרבנות! שלחנו לדוד את כל הטפסים והמסמכים הרלוונטיים והוא סידר לנו הכל בזריזות ובמקצועיות! בנוסף דוד חיבר אותנו לאש תל אביב שעשו לנו הדרכת כלות וחתנים בחינם ללא עלות דרך הזום!
ואז סגר שני וסגר שלישי נחתו עלינו כמו רעם ביום בהיר ונאלצנו לדחות את החתונה שלנו פעמיים! לאורך כל הדרך דוד היה שם לצידנו על אף שידענו שקשה לו לראות אותנו דוחים את החתונה פעם אחר פעם הוא נתן לנו להרגיש שהוא תמיד איתנו בכל החלטה וכך היה!
ב 30.9.21 סוף כל סוף התחתנו ודוד הגיע מוקדם לאולם ביום האירוע ותקתק את הכל הכל הכל באופן הכי מקצועי שיש!
יוני בעלי, האבות שלנו ודוד חתמו על הכתובה במהירות שיא והטקס התקיים בשעה שביקשנו ורצינו הודות לדוד המקסים! אנשים לא מפסיקים להתקשר ולשאול מי הרב שלנו ולהחמיא על הטקס המרגש!
אנחנו מאושרים לדעת שעשינו את הבחירה הכי נכונה וטובה!...
אהבתי: דוד אדם נעים הליכות, חייכן, סבלני ואדיב! אנחנו מאושרים שיצא לנו להכיר אדם כזה! לא פוגשים אחד כזה בכל יום! הלוואי והיו בנינו יותר אנשים כמו דוד! מחיר: 1,200 הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן ושווה כל שקל! ומגיע לו לגמרי! במיוחד שכפי שציינתי לעיל דוד גם פתח לנו את התיק ברבנות ולא היינו צריכים אפילו להגיע פיזית לרבנות! דויד ארגן לנו הכל! אין עוד כמוהו! הטיפ שלי: טקס חופה משתנה מזוג לזוג ומרב לרב! אתם צריכים להיות מחוברים לעצמכם ולקהל שלכם ולדעת מה את מחפשים! כי אם לא תדעו מה אתם מחפשים לא תדעו לעולם מה אתם מוצאים! אנחנו מצאנו את דוד והוא בדיוק מה שחיפשנו!