אל תומר האהוב שלנו הגענו לפני שהייתה בכלל קורונה בחיינו ואחרי שראינו כבר 2 דיג'יים אבל לא הרגשנו שהיה להם את הניצוץ הזה שחיפשנו. אז קבענו פגישה עם תומר והגענו אל הבית שלו בהרצליה וישבנו שם כמעט 3 שעות קסומות בהן בעיקר נהנינו שמענו מוזיקה טובה, אכלנו עוגה טעימה של אשתו גליה ודיברנו מלא! כמובן שסגרנו איתו מיד במקום! ידענו שאנחנו בידיים הכי טובות שאפשר!!!
התאריך המקורי היה 5.11.2020 ואחר כך דחינו את החתונה פעמיים, לאורך כל הדרך תומר היה שם לצידנו, תמך בנו ועזר לנו ותמיד תמיד היה זמין לכל שאלה ועניין! בערב החתונה תומר היה מושלם הרים את הרחבה באוויר והרחבה הייתה מלאה כל הערב בלי הפסקה!!! תומר מרגיש וחי את הקהל ויודע בדיוק איזה שיר לשים מתי מעטים האנשים שממש חיים את הקהל כאילו הם חלק מהרוקדים והחוגגים!!! אנחנו בעצמנו הפסקנו את האירוע עם רחבה מלאה בחברים האהובים שלנו כי פשוט לא יכולנו לרקוד יותר חחחח ותומר היה לגמרי נכון להמשיך עוד
תומר שלנו אנחנו אוהבים אותך תודה על אירוע מושלם!
😍❤ ...
תאריך קבלת השירות: 30/09/2021 אהבתי: אהבנו את תומר ואנחנו אוהבים את תומר ואת כל מה שהוא הביא איתו לחתונה שלנו ולחיים שלנו!
כל חג שולח מיקס של שירים בוואצאפ ותמיד כיף לקבל ממנו הודעה❤ הטיפ שלי: הדיג'יי הוא לב ליבו של אירוע החתונה! הוא יחליט אם יהיה אירוע טוב או לא! החתן והכלה צריכים להיות ברחבה כל הזמן ולתת לדיג'יי לעשות את שלו! לכן קחו מישהו שאתם יכולים לסמוך עליו בעיניים עצומות! קחו את תומר!!!!