דף הבית   >   נותני השירות   >   מתחתנים בראש שקט - מציאת מקום וניהול אירוע מקצועי   >   חוות דעת של Nomi

חוות דעת על מתחתנים בראש שקט - מציאת מקום וניהול אירוע מקצועי

Nomi
המשתמש זמין לצ'אט

"מתחתנים בראש שקט" כשמם כן הם! כמה שקט ובטחון הבחירה לקחת את ניר כמנהל אירוע חיצוני, נתנה לנו. שמעתי כל כך הרבה המלצות על ניר ועם זאת לא האמנתי שנהיה כל כך מרוצים ושמחים מההחלטה הזאת. מהפגישה הראשונה עם ניר ראינו כמה הוא שם בשבילנו, כמה הוא מסודר, יורד לפרטים הקטנים, מבין אותנו ומה באמת חשוב לנו, יודע למקד אותנו על הפרטים הקטנים, ידענו שאנחנו בידיים טובות. ככל שהתקרבנו לחתונה ניר עזר לנו בהתלבטויות וסוגיות שונות והיה זמין כל הזמן. אני ובעלי, ששנינו אהבנו להיות תחת שליטה בכל מה שקשור לחתונה, הבנו שביום האירוע אנחנו בידיים הכי טובות ואנחנו יכולים לסמוך על ניר בעיניים עצומות. ואכן כך היה, שחררנו את כל הלחץ, השליטה, הדאגות, החששות והכל פשוט קרה בדרך הכי טובה - בזכות ניר. חוץ ממנהל אירוע, שדאג שכל הדגשים שדיברנו עליהם-מהגדולים ועד הכי קטנים, יקרו, הוא גם עשה את כל שאר התפקידים. ניר שימש כה"חברה הכי טובה" שלי, ה"חבר הכי טוב" של החתן, דאג להורים, לאחים. המשפחות והחברים לא היו צריכים לדאוג לכלום ונהנו מכל רגע בתור אורחים בחתונה. ניר עשה את הכל במקומם ובנוסף עוד דאג גם להם. המשפחות שלנו היו בעננים מניר. עבר כבר חודש ואנחנו והמשפחות שלנו עדיין לא מפסיקות לדבר עליו. הערך מוסף של ניר הוא ענק והאירוע יכל להיראות לגמרי אחרת בלעדיו....
תאריך קבלת השירות: 20/07/2021
אהבתי: את זה שהוא שם לב לפרטים הקטנים, דאג שהכל יהיה מתוקתק, היה החברה הכי טובה שלי במהלך כל האירוע, נתן לי ולחתן קינוחים לרחבה, נתן לנו מים, דאג לנו ואפילו החליף לי נעליים (פעמיים!). הרגשנו כמו נסיך ונסיכה בזכותו. :)
הטיפ שלי: שווה להשקיע על דברים שבאמת יעשו את ההבדל באירוע שלכם - ו