חיפשתי שמלות כלה גם באינסטגרם וגם במקומות שונים ברחבי הארץ ולא מצאתי שום שמלה שבה ארגיש טוב, ואדע שזאת השמלה שלי. חשבתי שאצטרך להתפשר על איזשהי שמלה או להמשיך לחפש עוד הרבה הרבה זמן עד שהגעתי לתמרה.
הייתי בחתונה של חברה שבה התחברתי לסגנון של השמלה שלה והיא זאת שהמליצה לי.
היא סיפרה לי שכשהיא בחרה את השמלה, היו לפחות 3 שמלות שהיא מאוד אהבה והיא הייתה צריכה להחליט ביניהן. לא האמנתי שאני אגיע למצב שאצטרך להחליט בין שמלות, רציתי רק שמלה אחת מושלמת..
כשהגעתי לסטודיו, תמרה שאלה אותי איזה שמלות אהבתי מהאתר שלה (מומלץ להסתכל לפני זה באתר) והיא הבינה את הכיוון והוסיפה עוד שמלות מאותו סגנון.
התחלתי למדוד את השמלה הראשונה וישר התאהבתי. לאחר מכן מדדתי עוד שמלות וכל שמלה שמדדתי הייתה יפה עליי.
מאף שמלה במקומות אחרים, פתאום יש לי מבחר של 5 שמלות שאני נורא אוהבת...
בסוף הייתה התלבטות קשה בין 2 שמלות, כשהראשונה שמדדתי ניצחה :)
תמרה מאוד סבלנית, נחמדה, מצחיקה ויודעת בדיוק מה הלקוחה רוצה. אני ואמא שלי מאוד התחברנו אליה ופשוט נהננו להגיע אליה (למדידות שיש אחר כך)
באירוע עצמו הרגשתי מאושרת שבחרתי את השמלה הזאת. חוץ מזה שהיא הייתה יפה לדעתי, היא הייתה מאוד מאוד נוחה.
תאריך קבלת השירות: 20/07/2021 אהבתי: התופרת בסטודיו של תמרה, נטשה, מדהימה לא פחות. נטשה ידעה לקלוע בול למה שרציתי בכמה תוספות שעשינו לשמלה, הייתה סבלנית והתוצאה הייתה יותר טובה מהמצופה.