הגענו לרן דרך המלצה, היה לנו חשוב לבחור צלם מקצועי שיתעד לנו את האירוע בצורה הטובה ביותר.
האירוע היה של שישי צהריים והדגשנו בפני רן (וכל יתר אנשי המקצוע) כמה חשוב לנו שיגיעו בזמן (מוקדם בבוקר). רן והצוות לא אכזבו ואף הקדימו בחצי שעה, הגיעו מלאי אנרגיה ובאווירה טובה.
לצערנו בבוקר היתה פשלה שאינה קשורה לרן ולצוות שלו שגררה איחור רב מה שגרם לצוות להמתין והותיר לנו זמן ממש מצומצם לצילומי החוץ. רן והצוות חיכו בסבלנות והנעימו את זמננו ובזמן הקצוב שהיה הוציאו לנו צילומי חוץ לא פחות ממהממים! זה לא מובן מאליו ודורש אלתור רב, אבל זה מדהים מה שצלם מקצועי יכול לעשות במעט זמן ובלוקיישנים לא צפויים. התמונות יצאו באמת מעל ומעבר למצופה (בגינה של השכנים ובחורשה שצמודה למקום האירוע).
גם הצילומים בהמשך ולאורך כל האירוע היו מעולים, השתמשו ברחפן שנתן אפקט מאוד יפה והצלמים היו מאוד נחמדים. רן הכניס את אבא שלי (שלא רוקד בכלל) לרחבה בשיר רוק כבד ועשה לנו את האירוע 🤣.
את כל התמונות קיבלנו מרן תוך מספר ימים (פחות משבוע) ממועד האירוע, ואת האלבומים, הוידאו וכל יתר החומרים תוך חודש (פה הזמן תלוי גם בלקוחות שצריכים לבחור תמונות לאלבום/מוזיקה לסרטון וכו..).
נציין לטובה את המעצב שניר שעבד מולנו והיה מאוד נחמד וסייע בכל מה שביקשנו – הוציא לנו סרטון היילייט + סרטון חתונה מדהימים.
אז נשאר רק להגיד תודה רבה לרן ולצוות, מאוד נהננו איתכם, הרמתם לנו את האווירה באירוע, והוצאתם לנו תמונות וסרטונים ברמה הכי גבוהה.
שמחים שבחרנו בך ❤️
תאריך קבלת השירות: 18/06/2021 אהבתי: מקצועיות!!! צלם שגם בסיטואציות לא צפויות כשאין זמן מצליח להוציא חומרים מהממים.
מספק ללקוחות את התמונות/אלבומים/וידאו במהירות שיא לאחר האירוע.
בן אדם שמח עם אנרגיות טובות, בא עם צוות מקצועי ונחמד. הטיפ שלי: בצילום הזול הוא היקר, אם חשוב לכם תיעוד טוב של האירוע שלמו עוד קצת וקחו אנשי צוות מקצועיים שידעו לספק את הסחורה ולהשאיר מזכרת שתהיו מרוצים ממנה. כאלה שגם ידעו לספק את החומרים בזמן סביר לאחר האירוע.