הגענו לאיתמר לאחר קבלת המלצה מחברה טובה. במהלך פגישת ההיכרות, איתמר היה קשוב לרצוננו, הפגין מקצועיות, והסביר לנו בצורה טובה את תהליך העבודה לבחירת השירים והממשק מולו לפני וביום האירוע עצמו.
ניכר היה שאיכפת לו שנצא מרוצים והוא דאג להשקיע זמן בשביל זה, הוא היה מאוד נחמד ומזמין וגם עזר לנו בנושאים נוספים שקשורים לחתונה ולא אליו ישירות (הרגשנו בנח להתייעץ איתו והוא שמח לעזור).
הוא עובד באופן מקצועי עם אפליקציה ממש נחמדה שמאפשרת לבחור שירים ולשתף חברים ומאוד נהננו מזה. בפגישה המקדימה לקראת החתונה עברנו עם איתמר על השירים שבחרנו ועל שירים חדשים כדי לאפשר לו להתאים את מה שינוגן בחתונה לסגנון ולטעם שלנו.
במהלך החתונה איתמר קלט היטב את הקהל ואותנו ובחר את השירים בצורה מעולה, הקהל רקד בלי הפסקה ומאוד נהננו מהאוירה ומהמסיבה. היה כיף ושמח!
אנו ממליצים על איתמר בחום כדי ג'יי מקצועי שכיף לעבוד איתו ושימח אותנו מאוד ביום חתונתנו.
תאריך קבלת השירות: 18/06/2021 אהבתי: מקצועיות - הוא ידע להתאים את המוזיקה לרגע ולקהל ויכולנו לסמוך עליו שהוא ידע לתפעל את האווירה.
אופי - פשוט בן אדם נעים, נחמד ואיכפתי. זה נתן לנו בטחון לאורך הדרך שאנחנו בידיים טובות ולא צריך לדאוג בנושא המוזיקה. הטיפ שלי: לבחור באיתמר