אל קובי הגענו דרך פרסום בפייסבוק. די ידענו מה אנחנו רוים ולא רוצים לגבי החתונה, אבל היינו צריכים את ההכוונה הקטנה הראשונית הזו שתיתן לנו את הפוש להתחיל לארגן. קובי היה בול שם בשביל זה, הוא ערך איתנו פגישת היכרות, בה הוא ניסה להבין מה הסגנון שלנו, ומשם המשכנו. כבר באותו היום הוא לקח אותנו לראות אולם ראשון, ומשם הוא הציע לנו לראות עוד כמה שאהבנו, כבר באולם השני שראינו הבנו שזה מה שאנחנו רוצים (סגרנו בסוף בגן ורדים שהיה מושלם!!!). קובי היה שם איתנו בפגישת הסגירה להשיג לנו מחיר יותר נוח ועבר על כל תנאי החוזה טרם החתימה, מה שנתן לנו יותר שקט נפשי לחתום.
קובי הציע לנו עוד הרבה שירותים, אבל האמת שדי היינו סגורים על כל מיני ספקים אחרים, אז החלטנו להמשיך לבד (נטו מהסיבה הזו, קובי לגמרי היה מדהים ואנחנו בטוחים שהיה לו עוד המון שירותים טובים ועזרה עם ספקים להציע), אבל עד היום קובי זכור כמי שפתח לנו את המזל, מי שעשה לנו את הסיפתח של ארגון חתונה מושלם, ומשם הכל זרם לנו! לפעמים צריך פוש קטן בהתחלה וקובי ידע איך לסייע לנו והיה מדהים ועוד ללא כל תמורה!! מעריכים את זה מאוד וממליצים בחום ❤❤❤...
תאריך קבלת השירות: 05/07/2019 אהבתי: את היחס האדיב והמקצועי של קובי והרצון לעזור ולהשיג לנו את מה שבדיוק אנחנו חולמים עליו לגבי איך שיום החתונה יראה, ובמחיר שפוי. הערות לגבי המחיר: השירות ניתן ללא תמורה