מהרגע הראשון שהגענו לגן ורדים ידענו שנתחתן שם. תמיד רצינו להתחתן בגן מדהים וגן ורדים ענה על כל הציפיות. יש להם את הגן הכי יפה שראיתי!! האורחים שלנו עפו על כמה שהמקום יפה. התחתנו בשישי צהריים ככה שגם זכינו ליהנות מהיופי של הגן באור יום. אמנם התחתנו ביולי והיה חם אז את קבלת הפנים עשינו בחוץ ואת האירוע באולם, אבל האולם היה מהמם וגם החלונות מזכוכית אז זה נותן הרגשה שהכל פתוח וזה בכלל לא העיב על היופי, אלא להיפך, זו הייתה החלטה מעולה כי אחרת אנחנו והאורחים היינו סובלים מהחום.
אגב, הגן כל כך יפה שלא עשינו צילומי חוץ נוספים חוץ מאשר בגן - כל צילומי החתונה שלנו כולל צילומי חוץ הם בגן וזו הייתה החלטה גאונית - הגן יפה ויש בו מלא פינות שלא היה צריך עוד מקום להצטלם בו!! התמונות יצאו מושלמות!!!
את הפגישות שלנו עשינו עם יובל שהוא פשוט תותח ונתן לנו הרגשה טובה, השף שלהם שלומי מעולה, לא הפסקנו לקבל מחמאות על האוכל הטעים ועל השירות המקצועי. מנהל האירוע שלנו היה טל, שהוא היה בסדר, אבל לא הייתה לנו יותר מידי אינטראקציה איתו מלבד מעבר על מה שחשוב לנו לפני האירוע ותזמון שלנו לפני החופה, אבל בסופו של דבר הוא גרם שהכל יהיה מתוקתק וילך בצורה חלקה אז זה מה שחשוב. לסיכום - מאוד מרוצים מהמקום!
בנוסף, אציין שהשתמשנו בספקים נוספים שעובדים עם גן ורדים והיינו מרוצים מכולם - סגרנו עמדת שזירת פרחים מול גולן הגנן של הגן, לקחנו בר קוקטיילים של אורו שזו הייתה גם אחת ההחלטות הטובות שלנו! עד היום חברים שלנו אומרים שהקוקטיילים בחתונה שלנו היו אחד הטעימים שהם טעמו בחיים. ולא הפסיק להיות תור לבר קוקטיילים, ובכלל הברמנים שעבדו בבר קוקטיילים עבדו גם בבר במהלך האירוע ואמרו לנו שהם עשו עבודה מדהימה! את העיצוב עשתה לנו קים ביולו שהייתה פשוט מדהימה!!! רצינו משהו מאוד פשוט אז היא עשתה לנו שדרוג בחינם ואפילו השאירה לי זר כלה לפי מה שאהבתי, ככה שלא הייתי צריכה לדאוג לזר כלה בחתונה - פשוט מדהימה! אין מילים!...
תאריך קבלת השירות: 05/07/2019 אהבתי: הגן יפה בטירוף!!!! למי שתמיד חלמה על חתונה בגן בטבע - גן ורדים גם בול בשבילה! הוא גם יפה בטירוף וגם מקצועי ממש, ככה שהרגשנו שאנחנו לא צריכים לדאוג לכלום, אלא הכל יעבוד בשבילנו כמו שצריך שיהיה ביום הזה בלי דאגות - שזה מה שזוג שמתחתן צריך בסופו של דבר באותו היום. מחיר: 345 הערות לגבי המחיר: הייתה לנו מדרגה מ-220 אורחים - 300 ש"ח מעל 220. אגב, סגרנו את המחיר בהתראה של חודשיים ודרך Make My Wed, אז הייתה לנו הנחה מסוימת בעקבות זאת הטיפ שלי: לסגור רק אולם/ גן שאתם סומכים עליהם שיתנו לכם שקט במהלך האירוע - אתם לא אמורים להתעסק תוך כדי החתונה שלכם בארגונים ולראות שהכל מתוקתק - אז רק מקום כזה שיענה על הציפיות שלכם. לנו גן ורדים לגמרי ענה על כך!