דף הבית   >   נותני השירות   >   אקפלה DJ's - יובל ענבר   >   חוות דעת של Idan

חוות דעת על אקפלה DJ's - יובל ענבר

Idan

חיפשנו בקבוצות בפייסבוק המלצה לדיג'יי ורוב המוחלט היה על יובל ענבר. לפני שייצרנו איתו קשר הקדים אותי איש המכירות שלו והתקשר אלי בעצמו (קיבל מספר מהאולם, או מקבוצה כלשהי) העסקה נשמעת מאוד משתלמת וקבענו פגישה. אין ספק שהחיבור היה מעולה, יובל גם מתמצא במוזיקה רוסית מה שתרם לבחירה (צד רוסי בחתונה), ותיעד את כל הבקשות שלנו. ביום החתונה הגענו ונראה שיובל כבר בילה שם שעות לפנינו וקיבל את פנינו שם. יובל תיעד את האולם באמצעות רחפן ובאמצעות צילומי סטילס (עד עכשיו הוא היחיד שתיעד את עמדת הברכות המושקעת שעשינו). הכל התנהל בצורה מושלמת, היה קשוב לקהל ולדרישות שלנו במהלך האירוע. הרים בצורה לא נורמלית ואף אחד לא נח לרגע (כולל המבוגרים). שילב בצורה מושלמת מוזיקה רוסית, ומוזיקה מזרחית של פעם, בקיצור עשה מחרוזות בין השפות והסגנונות. במהלך החתונה היו זיקוקים, עגלת ממתקים, עגלת זוהרים והכי חשוב - יש תיעוד של כל החתונה מעמדת הDJ באמצעות מצלמת GOPRO. היום עברנו על הצילומים ואני חושב שזה התיעוד הכי טוב שבעוד 20 שנה יוכל להזכיר לנו כמה נהננו. יובל היה מקצועי מאוד, ויותר מזה אחלה גבר שבעולם!...
תאריך קבלת השירות: 16/10/2019
אהבתי: קשה להגדיר את יובל דיג'יי, הוא יותר בכיוון של כלבויניק - גם צילם, גם תיעד את הרחבה, גם זוהרים, גם ממתקים, גם זיקוקים וגם הרים את כולם לאוויר. חשוב לא פחות זה הכסף. יש DJים שדורשים סכומי עתק של 7-8-9 ויותר. המחיר של יובל מאוד אטרקטיבי למרות שבחיפוש אחר דיג'יי תקצבנו 6-7 בזכות יובל השארנו באזור ה2000 שקל בכיס והאירוע שלנו היה מדהים!
מחיר: 4,680
הערות לגבי המחיר: המחיר כלל (בטוח היה עוד משהו ששחכתי): צילומי רחף של האולם, צילומי סטילס של האולם (לפני הגעת האורחים), זיקוקים, כדורי אורז, עגלת ממתקים, עגלת זוהרים וצילום כל רחבת הריקודים באמצעות מצלמת גופרו (שווה בטירוף!!!) - לקראת סוף האירוע העברנו ליובל דיסק קשיח והוא דאג לשים לי את כל התיעוד שם.
הטיפ שלי: המחיר לא תמיד מעיד על איכות התקליטן, לפעמים פשוט מדובר באדם שלא מתחזר ובאמת רוצה לעשות שמח.
אקפלה DJ's - יובל ענבר
השאירו פרטים ונחזור אליכם: