הגענו דרך חברים לג'סט סמייל אחרי שהיית לנו הצעה טיפה יותר זולה ביד. לבסוף החלטנו טיפה להשקיע יותר וללכת עליהם. ומפה התחיל הכל:
לפני החתונה יצרתי קשר עם עדי ואמרתי לו שיש לנו קונספט מסוים שאנחנו רוצים לפיו את המסגרות. תוך שעה במייל שלי המסגרת מדויקת כמו שביקשתי שיעשה.
לאולם הגענו כחצי שעה-שעה לפני הגעת האורחים, הצוות כבר התמקם (מיקם את העמדת עבודה ליד החדר חתן כלה במקום מוסתר מעיניי הקהל), ועדי כבר מוכן לצילומי משפחה.
הצוות היה מאוד מקצועי, אפילו עזר בלשבור קצת את הלחץ לפני החופה, שמר על הדלת שלנו כשהיינו צריכים כמה דקות של שקט והיה מאוד אדיב.
עדי תפס את הרגעים היפים בחופה, תמונה שלי בשיא גובה בדרך לשבירת הכוס ותמונות של אנשים מתרגשים.
מעבר לזה במהלך החתונה היה מקצוען ברמות גבוהות, לא היה רגע שהוא נעלם לי מהעין, כל שניה עבר ברחבה ולא הפסיק לצלם לרגע (עד עכשיו אני לא יודע מתי הוא אכל ואם בכלל).
לבסוף יצאו באזור 1100 תמונות מחתונה של 200 איש, והוא העביר בסוף הערב למשפחה קופסה יפה וסגור באופן חגיגי עם הלוגו שלו עליו, ובדיוק כשהתבאסתי שלא לקחתי את התמונות - פתחתי אותה וראיתי דיסקאוןקי בפנים עם כל התמונות.
עברתי על כל התמונות, ואין ספק ששום פרט לא התפספס במהלך החתונה.
איכות הצילום מאוד גבוהה כאילו צולם באור יום, אין תמונות שרופות, כל תמונה מדהימה יותר מהשני והשימוש באביזרי צילום נוספים למצלמה היה בדיוק במידה הנכונה ויצאו תמונות מאוד מיוחדות ומרשימות.
בקיצור - אין ספק שעשינו את הבחירה הנכונה.
תאריך קבלת השירות: 16/10/2019 אהבתי: תזמון מדויק - ביום לחוץ, אין זמן לדאוג לספקים. עדי הגיע מוקדם והיה מוכן וחיכה רק לנו.
צוות נחמד ואדיב.
אפטר ותרום שירות מעולים. מחיר: 1,500 הערות לגבי המחיר: ניסינו לחסוך מאוד בחתונה, בזכות חברים שהמליצו לנו שהוא שווה את מתיחת התקציב עשינו זאת ואין ספק שהיה מאוד משתלם. טיפ 1: Just Smile :) טיפ 2: לא לקחנו בחשבון צילומים באיכות כזו, ולכן בנוסף לעדי שכרנו עוד 2 צלמי סטיילס (תמונות). אם היינו יודעים מראש שיהיו לנו כאלו צילומים היינו מצמצמים את הצוות סטילס. מה שיצר יחס של צלם ל66 איש, פשוט דעו שאפשר לספור את הצלמי מגנטים כצלמים לכל דבר רק עם ערך מוסף של מגנטים.