למעיין הגענו דרך האולם "שבע" בו התחתנו.. קיבלנו רשימה של ספקים והשם שלו משך אותנו אז קבענו פגישה. אחרי 10 דקות של פגישה היה לנו ברור שמעיין יהיה הדיג'יי שלנו, היה חיבור מיידי ווייבים טובים.
בפגישות עם מעיין סיפרנו לו מה אנחנו אוהבים והוא זרם איתנו לגמרי. בחתונה נפגשנו והרגשנו כאילו אנחנו מכירים כבר שנים, כאילו חבר טוב הגיע לחתונה!
מהרגע שהריקודים התחילו, לא רצינו שייגמר,לא רצינו לרדת מהרחבה ואפילו ללכת לשירותים כדי לא לפספס שירים!! מעיין הפציץ עם בחירת השירים, הביא יציאות מהנייניטיז שבדימיונות שלי לא ציפיתי שישים, כאילו הוא מכיר אותנו. כל שנייה באו אליי ואמרו לי שהדיג'יי תותח ומאיפה הוא מביא את השירים המדהימים האלו!!
בקיצור, לא סתם השם שלו מופיע בכל המלצה שיש! עושה עבודה מדהימה :)...
תאריך קבלת השירות: 22/05/2019 אהבתי: אהבנו את זה שפשוט סמכנו עליו ולא התערבנו בכלל בשירים שבחר והוא הצליח לענות על כל הציפיות!!
את השיר סיום הוא בחר בעקבות ההיכרות הקצרה, ולא יכל לשים שיר טוב יותר כדי לסיים את היום המדהים הזה!! הערות לגבי המחיר: סגרנו מחיר דרך האולם הטיפ שלי: פשוט לזרום, יש כל כך הרבה ביקורות חיוביות ולא סתם! תנו לו לעשות את העבודה שלו כי הוא ממש טוב בזה :)