וואו!
כל סיפור המגנטים לא פשוט כלל, יש כל כך הרבה ספקים וכ"כ קשה לבחור.. לבסוף, נתקלתי בעדי. הדבר העיקרי שמשך אותי היתה איכות התמונות והאותנטיות שיצאה מהן. זה היה אחד הדברים הכי חשובים לי בתמונות האלה, ומשהו בתחושה פשוט זרם עם עדי והחלטנו ללכת על זה.
אני לא מהכלות הלחוצות, אז דיברתי עם עדי אולי 3 פעמיים בחודשים של לפני החתונה, התקשרתי יום לפני החתונה לודא שהוא מגיע וכך היה :)
נפגשתי לראשונה עם עדי כשהגעתי לאולם שלנו, הוא הגיע עם ספיר העורכת והיה אפשר להרגיש את הוייבים המדהימים שלהם!
עדי לגמרי הבין את הוייב שלנו, תפס תמונות מטורפות ולא מבוימות, צילם כל כך הרבה מגנטים שהיינו בהלם!! כל החתונה לא שמתי לב אליו בכלל ופשוט סמכתי עליו (לא שמתי לב שמצלמים אותי בכלל ותהיתי אם יהיו לי מגנטים), בסוף הערב כשהגענו הביתה, גילינו קופסא ששוקלת מלא של איזה מיליון מגנטים! אין דרך לתאר את התחושות של לראות את כל האנשים היפים שהיו בחתונה שלנו ואת התמונות שלנו שבכלל לא שמנו לב שצילמו!!
בקיצור, מחיר פיגוז ואיכות מטורפת!!! לפעמים כדאי לקחת "סיכונים" וללכת על הלא מוכר.. זה משתלם :)...
תאריך קבלת השירות: 22/05/2019 אהבתי: עדי תפס רגעים מדהימים מהחופה וברחבת ריקודים, הוציא מלא מגנטים, חברות שלי מעריצות אותו ואמרו שהוא בין הצלמי מגנטים הטובים שראו!!!! מחיר: 1,300 הערות לגבי המחיר: מחיר דרך סטודנטים נישאים הטיפ שלי: פשוט תהיו רגועים, תסמכו על מי שאתה לוקחים ותזרמו, רק ככה תהנו מהערב המדהים הזה!!!!
שירה וגל, אירוע מפוצץ בשיק, סגנון יוצא דופן ומלא אהבה ואמוציות!
היה לנו העונג לקחת חלק בשמחתכם ולהשאיר אחרינו מזכרת שתישאר איתכם שנים קדימה :)
מחכים להתראות בעתיד בחתונות של משפחה וחברים!
תודה רבה על המילים החמות!
אוהבים 3> צוות ג'סט סמייל :-)