הגענו לעמית וניר דרך חברה שנעזרה בהם בחתונה שלה ובה ניר היה מנהל האירוע.
אומנם ניר לא היה מנהל האירוע שלנו אבל וא התקשר אלינו ועזר בדברים שהיו בעייתים מול גורמים שונים במהלך ההכנות, הוא עזר עם חישוב כמות האלכוהול ונתן הרבה עצות.
עמית תמיד הייתה זמינה לכל בקשה או שאלה ואפילו בדקה מה קורה איתנו במהלך השבועיים האחרונים לפני החתונה.
מנהלת האירוע שלנו הייתה מרגלית והיא הייתה פשוט מדהימה!!!
התאהבנו בה עוד בשיחת הטלפון שבה קבענו להיפגש. מרגלית הראתה מקצועיות רבה, הייתה זמינה מסביב לשעון, יזמה שיחות טלפון איתנו ווידאה שוב שוב שאנחנו מתקדמים עם ההכנות בהתאם ללוח הזמנים שהיא בנתה עבורנו. היא גם ייעצה ועזרה כיצד לבצע את המטלות השונות בהכנות, היה לה מאד חשוב שנרגיש בנח ולא בלחץ ובגלל זה היא ייעצה שנסיים הכל שבוע לפני החתונה.
בבוקר החתונה מרגלית הגיעה לאולם כשעתיים לפני התחלתו, וידאה שהעיצוב שהכנו בעצמנו אכן עומד, דאגה שהאלכוהול יגיע לבר,דיברה עם הספקים לבדוק מתי הם מגיעים והיא חילקה את הטיפים למלצרים והברמנים
היה לנו עיכוב בלוח הזמנים (חתונת שישי צהריים) בחלק של ההתארגנות ועל אף זאת המשך הלו"ז מהרגע שהגענו לאולם , שם חיכתה לנו מרגלית, תיקתק.
במהלך האירוע מרגלית תמיד הייתה לצידנו בכל זמן שהיינו צריכים אפילו דבר קטן ועם זאת דאגה לכך שכל האירוע מתנהל בצורה הטובה ביותר, שהשירותים נקיים, שאנחנו מקבלים מה שסיכמנו עם האולם, שבני המשפחה שלנו אוכלים ושיש מקום לכל אחד מהאורחים שלנו.
היא דאגה למנוע פתיחת רזרבות מיותרות ובכך חסכה לנו הרבה כסף.
בדיעבד ההחלטה לשכור מנהל אירוע מטעם החברה הייתה ההחלטה הכי חכמה שעשינו ומרגלית הייתה אשת המקצוע שהכי התחברנו אליה בהכנות ובאירוע עצמו. מרגלית דאגה להרגיע אותנו כל הזמן, דאגה שנשתה מים במהלך הריקודים, דאגה לכך של דבר באירוע בכל תחום יתנהל בצורה הטובה ביותר! מרגלית ירדה לפרטים הכי קטנים של ההכנות ( בנתה תיק מפורט מאד עלינו ועל האירוע שאנחנו רוצים ומתכננים) ובמהלך האירוע (כולל לנגב זיעה מהפנים שלנו, לדאוג שנאכל ולהאכיל אותנו קינוחים).
אנחנו לא יכולים לדמיין את האירוע ללא עזרתה, הנחתייה ומקצועיותה של מרגלית...
תאריך קבלת השירות: 12/04/2019 אהבתי: את הזמינות של עמית וניר לשאלות שלנו
את מרגלית!!! כל מה שהיא עשתה, את המסירות שלה, את המקצועיות שלה והכל שנעשה בדרך נעימה, חייכנית ואוהבת