הגענו לאיסט לאחר שבדקנו כמה מקומות לפני והוא היה אחת משתי האופציות שלנו לפגישה. על ההתחלה מאד אהבנו את הנראות של המקום, הוא מעוצב בצורה מאד יפה בסגנון אורבני ואין צורך להוסיף הרבה עיצוב. חיפשנו מקום שיתאים לכמות קטנה של אנשים וגם שייתן תחושה של גן אירועים והאיסט בהחלט עשה זאת.
מי שטיפל בנו היה אילן והתאהבנו בו על ההתחלה. הוא היה ממש מקסים לאורך כל התהליך היה קשוב לצרכים שלנו, הרגיע אותנו כשהיינו לחוצים וידע לעזור במה שניתן ולהפנות לאנשי מקצוע אחרים אם הוא לא יכול לעזור. לאורך ההכנות הייתה לנו תחושה קלה שהתקשורת לא תמיד הייתה רציפה אך בשבועיים האחרונים לקראת האירוע הם היו מאד זמינים עבורנו והרבה פעמים יצרנו אתנו קשר.
באטה תמיד הייתה זמינה עבורנו וטיפלה בנו גם בשעות מאוחרות.
עשינו אירוע הגשה והשף עשה עבודה נהדרת בהרכבת התפריט והאוכל גרף המון מחמאות מכל האורחים שלנו (היו לנו בסוף מעל 300).
יותם מנהל הבר נתן עצות ושירות מדהים, אנחנו שדרגנו את האלכוהול שהאולם הביא לנו והוא עזר לדעת איזה כמויות צריך וכמובן שעשה הכל בחיוך ונתן תחושה טובה של מסיבה וכיף.
דן מנהל האירוע היה מאד מקצועי וממש הרגשנו שחשוב לו שהאירוע יתנהל בצורה הטובה ביותר ושאכפת לו מהרצונות שלנו, הוא היה זמין כמעט 24 שעות ביממה והלך לקראתנו בהמון דברים קטנים שעזרו מאד בהכנות
חתמנו על חוזה תלוי טעימות והיה קצת קשה לתאם תאריך לטעימות כי הוא ערב משותף של הרבה זוגות ועל כן לקחו חודשיים עד שיכלנו להגיע (מהרגע שפיספנו אירוע אחד שנקבע לנו היינו צריכים לחכות הרבה זמן לאירוע הבא). אבל אילן כן ווידא שנגיע לפני כן לארוחה במהלך אירוע אחר כדי שנוכל להתרשם ולטעום מהאוכל.
תאריך קבלת השירות: 12/04/2019 אהבתי: המקום מהמם ביופיו ומעוצב בצורה מדהימה (אילן עושה עבודה מצוינת)
צוות האולם מראה נכונות לבוא לקראת הזוג המתחתן כולל צ'ופרים כאלה ואחרים
השירות של המלצרים ואנשי הניקיון היה מעולה! שמענו רק דברים טובים והיה אוכל בשפע.
קיבלנו ביקורות מעולות על האוכל ומאד אהבנו את העובדה שהאורחים שלנו היו יכולים להזמין כמה מנות עיקריות שרצו מחיר: 310 הערות לגבי המחיר: המחיר היה לאחר הנחה הטיפ שלי: אם חשוב לכם שירד הכיסוי חורף ואתם מתחתנים באביב כדאי להכניס את זה לחוזה