ינאי גרם ליום המיוחד שלנו להיראות כמו אגדה! הגיע בול בזמן ההתארגנות יחד עם טל מוכתר (צלם וידאו) ואליהם הצטרף בני גמזו (צלם סטילס) כשהגענו לאולם. כל זוג שסוגר עם ינאי זוכה ביותר מצלם! עוד בתחילת תכנון החתונה הסכמנו שהתמונות והסרט הם הזכרונות שנשארים איתנו מהחתונה ולכן היה לנו חשוב להשקיע ולבחור את הטוב ביותר. שנינו לא רגילים להצטלם ולהיות במרכז העניינים, ועם ינאי היה חיבור שממש הקל על הסיטואציה עבורנו. הכל זרם והיה מעולה, בלי יותר מידי בימוי דביק. מהחוויה המצוינת והחיבור המידי בפגישה הראשונה ועד לתקשורת שנמשכה גם אחרי החתונה אנחנו מאוד מרוצים, הרגשנו בנוח לפנות אליו בשאלות ולהתייעץ על דברים קטנים ביותר שהטרידו אותנו וינאי דאג להרגיע ולהבטיח שהכל יהיה זורם ומוצלח ובאמת היה ככה!
ינאי, מעבר לכך שאתה בנאדם מדהים! אתה מקצוען אמיתי ורואים את זה בכל ההתנהלות בצילום, דאגת לצילומי משפחה מסודרים שכללו את כל האנשים החשובים לנו, דבר שלא קל לארגן ביום כזה מטורף ולחוץ.
אפשר להבין כמה אתה מקצוען רק מלצפות בך מצלם, קיבלנו המון מחמאות מהאורחים עוד לפני שראו את התמונות!
התמונות יצאו מדהים, בקושי היו לנו הערות לגבי האלבום כולל העריכה היפהפייה שלו. וסרט החתונה מושלם ברמה גבוהה שלא ציפינו לה. המשפחות אהבו, החברים אהבו והכי חשוב אנחנו אהבנו!
תאריך קבלת השירות: 03/04/17 אהבתי: מקצועיות, שירות, יחס אישי. ינאי הוא קודם כל בנאדם!